Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατέθεσε ως Αναφορά προς την Υπουργό Παιδείας, το αίτημα του Δήμου Μαντουδίου –Λίμνης -Αγίας Άννας, να συνεχιστεί η λειτουργία των Τομέων και των Ειδικοτήτων που υπάρχουν στο Επαγγελματικό Λύκειο Μαντουδίου, ανεξάρτητα από τον ελάχιστο αριθμό μαθητών που θέτει η απόφαση 82029/Γ2 ΦΕΚ 1644/22-07-2011 τ.Β΄, της αρμόδιας Υφυπουργού Παιδείας.

Όπως αναφέρει η κυρία Περλεπέ, το μοναδικό αυτό στην περιοχή Επαγγελματικό Λύκειο είναι άριστα εξοπλισμένο και η λειτουργία του, είναι τεράστιας σημασίας για τα παιδιά της περιοχής που μαστίζεται από την ανεργία.
Κατά συνέπεια, η πλήρης λειτουργία του είναι απόλυτα επιβεβλημένη και μπορεί να συνεχιστεί βάσει της παραγράφου 5 της παραπάνω υπουργικής απόφασης, όπου προβλέπεται ότι μπορεί να ορίζεται μικρότερος αριθμός μαθητών με απόφαση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, όταν πρόκειται για νησιωτικές και παραμεθόριες δυσπρόσιτες περιοχές.
Η  βουλευτής υπογραμμίζει ότι, εκτός από την κατάθεση της Αναφοράς, θα προβεί και σε κάθε άλλη ενέργεια που απαιτείται, για τη συνέχιση της λειτουργίας όλων των Τομέων και των Ειδικοτήτων στο ΕΠΑ.Λ Μαντουδίου και την εύρυθμη λειτουργία τους.
Δημοφιλή σήμερα

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας