Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Χθες το πρωί στις 11:00’, με πρωτοβουλία του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μ.Μ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ. με τον υπεύθυνο Τομεάρχη κ. Σ. Κεδίκογλου.

  Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τα τεκταίνομενα στο χώρο των Μ.Μ.Ε. και ειδικότερα στη Δημόσια Τηλεόραση, μετά και τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης δια στόματος του Υπουργού Επικρατείας κ. Η. Μόσιαλου (κλείσιμο ΕΤ1, FM 95.8, Ραδιοτηλεόρασης, Γ’ προγράμματος βραχέων, 15 πομπών Μεσαίων κ.ά.).
 Στη συνάντηση συζητήθηκαν βασικοί άξονες στους οποίους και πρέπει να κινηθεί η Δημόσια Τηλεόραση που είναι:
- να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά,
- να είναι οικονομικά ανεξάρτητη,
- πέραν του ενημερωτικού της ρόλου, μπορεί και πρέπει να παίξει έναν σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο, ο οποίος είναι και το ζητούμενο σε περιόδους κρίσης,
- να γίνει πλήρης αξιοποίηση του έμψυχου αλλά και του υλικοτεχνικού δυναμικού της,
- να γίνουν επενδύσεις για εξοπλισμό σε νέες τεχνολογίες.
 Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι το όφελος από την απαξίωση των περιουσιακών στοιχείων της ΕΡΤ, με το κλείσιμο της ΕΤ1 αλλά με παράλληλη δέσμευση της εκπεμπόμενης συχνότητας, δεν είναι άλλο από τη συρρίκνωσή της.
 Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μ.Μ.Ε. της Ν.Δ. κ. Σ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε ειδικότερα στο θέμα της ΕΤ1, τονίζοντας ότι σε συνεργασία με το ERT WORLD θα μπορούσε με τη μετάδοση μέσω πέντε (5) δορυφορικών προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε είκοσι εκατομμύρια (20.000.000) εν δυνάμει τηλεθεατές καθώς η τηλεόραση στις Η.Π.Α. και την Αυστραλία είναι συνδρομητική – τόσος λόγος έχει γίνει άλλωστε για την ενεργοποίηση της ομογένειας -, μπορεί να αναδειχθεί σ’ ένα κανάλι που θα προβάλει τη πολιτιστική μας κληρονομιά, που θα διαφημίζει τα ελληνικά παραγόμενα προϊόντα στο εξωτερικό. Σ’ ένα κανάλι που θα παρουσιάζει τις επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα. Σ’ ένα κανάλι που θα προσελκύει τουρισμό από όλο τον κόσμο.
 Και όλα αυτά είναι κάτι που μπορούν να γίνει ανέξοδα.
 Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκε επίσης η επιθυμία των εκπροσώπων των εργαζομένων στα Μ.Μ.Ε. (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ., Π.Ο.Ε.ΣΥ., Ε.Σ.Η.Ε.Α. & Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.) για συνάντηση τους με τον πρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, η οποία έγινε αποδεκτή και η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

 
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας