Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Περλεπέ, σε δήλωσή της σχετικά με την επιστολή που απηύθυνε προς τον Πρωθυπουργό η πρώην Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας κυρία Βάσω Καφαντάρη, αναφέρει:
Κατερίνα Περλεπέ
Κατερίνα Περλεπέ

«Προκαλεί κατ’ αρχήν έκπληξη το γεγονός ότι, για πρώτη φορά από συστάσεως του Ε.Σ.Υ. μέχρι σήμερα, διοικητής Νοσοκομείου καταγγέλλει την απομάκρυνσή του και καταφέρεται εναντίον όλων γι’ αυτό, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου έως και τους συνδικαλιστές εργαζομένους του Νοσοκομείου.
H αντίδραση αυτή προκαλεί τουλάχιστον λύπη και δεν δικαιολογείται από την πικρία που μπορεί να αισθανθεί κάποιος, για την αντικατάστασή του από τη θέση όπου είχε τοποθετηθεί.
Επειδή στην εν λόγω επιστολή μεταξύ όλων που καταγγέλλονται περιλαμβάνεται και η “τοπική βουλευτής”, θέλω να υπενθυμίσω ότι, αφ’ ενός, οι επιλογές των διοικητών των Νοσοκομείων γίνονται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αφετέρου, και σε ότι με αφορά, το μέλημά μου ήταν και είναι πάντα η συνεργασία όλων των εργαζομένων, στην κατεύθυνση της παροχής όσο το δυνατόν καλύτερων υπηρεσιών υγείας από το Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Αυτό το στόχο υπηρέτησα ως γιατρός επί 19 χρόνια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά και ως συνδικαλίστρια στο χώρο των Υγειονομικών. Το ίδιο στόχο υπηρετώ και τα 7 χρόνια που είμαι βουλευτής στο Νομό μας.
Γι αυτό αισθάνομαι ότι οι καταγγελίες που απορρέουν από την απώλεια μιας θέσης και από την πικρία που συνοδεύει για κάποιους ένα τέτοιο γεγονός, δεν με αγγίζουν».

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας