Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Απόσπασμα της ομιλίας του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή Ν. Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του για το Σ/Ν περί Ρύθμιση Αυθαιρέτων

Ο  Κώστας Μαρκόπουλος
Ο Κώστας Μαρκόπουλος

 «…Γιατί ενοχλείται ο κος Βενιζέλος για την ανακοίνωση της έκθεσης του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής; Και τι εννοεί όταν υποδεικνύει προς τον Πρόεδρο της Βουλής την ανάγκη την ανάγκη ενίσχυσης του αντίστοιχου γραφείου; Μα την κα Μπαλαφούσια πρότεινε το Υπουργείο Οικονομικών.
Μήπως μπερδεύει την έννοια της ενίσχυσης με την ευχή της καθυποταγής; Τι φταίνε οι επιστήμονες όταν οι αριθμοί δεν υπακούουν; Προφανώς εύκολα συμπεραίνει κανείς ότι ο κος Βενιζέλος επιθυμεί να υπαγορεύει τα πάντα. Ο Πρωθυπουργός πρέπει να φανεί τώρα. Να επαναφέρει σε σωστό δρόμο προθέσεις και χαρακτήρα του Υπουργού του. Εκτός αν η ανάθεση του Υπουργείου Οικονομικών έγινε με λευκή επιταγή…

Στους αριθμούς κανείς απαντά με αριθμούς. Όχι με βερμπαλισμούς. Όχι με απειλές. Όχι με επαπειλούμενη υποχρέωση σε παραίτηση της Προέδρου, όπως κυκλοφορεί ήδη στους διαδρόμους.
Η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Αντί η κυβέρνηση να εξορκίζει τις αντίθετες φωνές και τις ειλικρινείς διαπιστώσεις, καλύτερα να τις εισακούσει…»

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας