Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στην Επιτροπή Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων Β.Ι.Π.Ε. (Βιομηχανικής Περιοχής ) Βόρειας Εύβοιας στο Μαντούδι, ο πρώην βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΝ, Βαγγέλης Αποστόλου αναφέρει:
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

 «Παρακολούθησα τη σχετική συζήτηση στην οποία εκτός των απόψεων των μελών της Επιτροπής κατατέθηκαν αναλυτικά οι απόψεις τόσο της αιτούσης την ίδρυση εταιρείας όσο και των κατοίκων και φορέων της περιοχής που αντιτίθενται.
 Δυστυχώς η πλειοψηφία της Επιτροπής, μπροστά στο καταιγισμό των ερωτημάτων και των τεκμηριωμένων απόψεων των αντιδρώντων, απέφυγε με αιτιολογία τη πληρέστερη ενημέρωση (δεν της ήταν φαίνεται αρκετές οι πέντε ώρες συνεδρίασης!!!), δύσκολη γι΄ αυτήν αρνητική απόφαση, παραπέμποντάς την στην επόμενη συνεδρίαση.
 Πάραυτα, ακόμη κι αυτή η αναβολή ήταν μια πρώτη νίκη για τους κατοίκους που αντιστέκονται και που ασφαλώς γνωρίζουν ότι ο δρόμος που ακολουθούν είναι μακρύς και δύσκολος γιατί συγκρούεται με ισχυρά συμφέροντα.»

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας