Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Απάντηση δίνει ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου στον Δ.Κατσούλη σχετικά με ανάρτηση που είχε γίνει στο ιστολόγιό του και αφορά στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Αυλωνάρι:

Με την συνήθη αμετροέπεια και θρασύτητα του τόλμησε, στο ιστολόγιο του, ο πρώην Δήμαρχος Αυλώνος Δημήτρης Κατσούλης να αμφισβητήσει την αλήθεια της καταγγελίας μας για την κατάσταση που άφησε στις πηγές του Αυλωναρίου.
Να του γνωρίσουμε ότι η πρώτη φωτογραφία που ανήρτησε δεν είναι από τις πηγές του Αυλωναρίου, αλλά από την Οκτωνιά. Γειτονικά χωριά είμαστε, τα μπέρδεψε ο πρώην Δήμαρχος.
Οι άλλες φωτογραφίες που αναρτά, προφανώς απεικονίζουν την κατάσταση που παρέλαβε από τον Τσαπατσάρη, και όχι την κατάσταση που παρέδωσε.
Η κατάσταση των πηγών που παρέδωσε είναι αυτή που περιγράψαμε. Απεικονίζεται στις φωτογραφίες που επισυνάπτομε και μπορεί να τη διαπιστώσει όποιος επισκεφθεί τις πηγές.
Να θυμίσουμε στο πρώην Δήμαρχο ότι ο Δημήτρης Μακρυνικόλας, τελευταίος πρόεδρος της Κοινότητας Αυλωναρίου διατέλεσε αντιδήμαρχος του. Μαζί του επισκεφθήκαμε τις πηγές και με την βοήθεια του τις εντοπίσαμε μέσα στα χόρτα.
Να του θυμίσουμε ακόμα ότι στη λαϊκή συνέλευση στο Αυλωνάρι, που αναφέρθηκε εκτενώς το θέμα, παραστάθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κότσαρης, που επίσης ήταν αντιδήμαρχος του. Και δεν τόλμησε να τον υπερασπισθεί.
Δεν επιτρέπομε σε κανένα, και ιδιαίτερα στον προπέτη πρώην Δήμαρχο, να αμφισβητεί τα γραφόμενα μας.
Και αν έχει τα κότσια και μπορεί να δει την καμένη γη που άφησε τον προσκαλούμε όποτε θέλει, με όποιους θέλει, και με τηλεοπτικά μέσα αν προτιμά, να έλθει να του δείξομε τις πηγές. Είμαστε στη διάθεση του.
Όσον αφορά το θέμα του χλωριωτήρα, κάποιος κακοήθης έκλεψε τον κάτοπτρο που τον τροφοδοτούσε με ρεύμα. Το κάτοποτρο αντικαταστάθηκε σε λίγες ημέρες.

 
Δημοφιλή σήμερα

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

Σταύρος Ξαρχάκος - Άλκηστις Πρωτοψάλτη στις Όχθες του Λήλαντος

4/6/2018
Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά, η συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά! ...
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

7/6/2018
Η ταινία Jurassic World: Το βασίλειο έπεσε, στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας