Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Με αφορμή την εγκατάσταση και λειτουργία της Βιομηχανικής περιοχής Βόρειας Εύβοιας και τη σύσκεψη της Π.Ε. στη Λαμία, το ΕΚΕ, τονίζει στην ανακοίνωσή του ότι μια ευρεία σύσκεψη θα βοηθήσει στη λήψη σωστής απόφασης μακριά απο παραπληροφόρηση και συμφέροντα.

Τη Δευτέρα 5/9/2011 ο Πρόεδρος και η Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου, παρευρέθησαν στην σύσκεψη της Περιφερειακής Επιτροπής Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης.
 Η θέση του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, εκφραζόμενη από τον Πρόεδρο, είναι ότι λέμε ναι στις επενδύσεις, με την προϋπόθεση να υπάρχουν καταγεγραμμένες στο ΦΕΚ οι λειτουργίες της ΒΙΠΕ και να απαγορεύονται χρήσης όπου έχουν επισημάνει και οι σύλλογοι και οι κάτοικοι της περιοχής.
 Ακόμα επισημάνθηκε ότι οποιαδήποτε πρόταση επενδυτική, πρέπει να εξετάζεται από όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς ως κοινοί εταίροι.
 Πρέπει να αφήνουμε στην άκρη όποιες πολιτικές διαφορές και αντιπολιτευτικά παιχνίδια σε βάρος της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο.
 Δυστυχώς για άλλη μια φορά επικράτησαν πρακτικές παραπληροφόρησης, που δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα σε μέρος του πληθυσμού.
 Το Εργατικό Κέντρο προτείνει να γίνει μια ευρεία σύσκεψη στο ΜΑΝΤΟΥΔΙ, όπου θα είναι καλεσμένοι όλοι οι φορείς και ενδιαφερόμενοι και μπροστά στους κατοίκους να εξηγήσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους, έτσι ώστε να έχουν ίδια γνώμη και να αποφασίσουν μόνοι τους χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε συμφέροντος.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας