Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Nα διασφαλισθεί η συνέχιση της λειτουργίας της Ηλεκτρομηχανικής Kύμης, ζήτησε από τον αρμόδιο Υφυπουργό η Κ.Περλεπέ, ωστόσο ο ίδιος ανέφερε πως οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, θα ληφθούν τέλη Οκτώβρη, χωρίς να δεσμευτεί ουσιαστική λύση... απλά ότι θα προσπαθήσει...
Κατερίνα Περλεπέ
Κατερίνα Περλεπέ

 Η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κυρία Κατερίνα Περλεπέ-Σηφουνάκη, κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το μέλλον της Ηλεκτρομηχανικής Κύμης, τόνισε τη σπουδαιότητα της ύπαρξης του εργοστασίου για την ευρύτερη περιοχή και ζήτησε από τον αρμόδιο Υφυπουργό κύριο Κ. Σπηλιόπουλο τη συνέχιση της λειτουργίας του και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η βουλευτής, πρέπει να εξασφαλισθεί η λειτουργία της Η/Μ και γι’ αυτό απαιτείται να χαρακτηρισθεί και να αποτελέσει «Εργοστάσιο Βάσης», ώστε να υπάρξει και προοπτική ανάπτυξής του.
Ο Υφυπουργός δεσμεύτηκε ενώπιον των βουλευτών του νομού και του Σωματείου Εργαζομένων της Ηλεκτρομηχανικής που έλαβαν μέρος στη συνάντησή, ότι θα κάνει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν προς τα τέλη Οκτωβρίου.


 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας