Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος Αλιβερίου της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ιδρυτικού μέλους του και πρώην Δημάρχου Αλιβερίου Λάζαρου Χρυσοστάλη συνήλθε εκτάκτως στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

 ΨΗΦΙΣΜΑ

• Εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για την απώλεια του διακεκριμένου συμπολίτη μας που αγωνίστηκε με συνέπεια και ήθος για το καλό του τόπο μας.
• Αντί στεφάνου να καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και περιχώρων του οποίου υπήρξε Πρόεδρος και ιδρυτικό του μέλος.
• Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.
Ο Λάζαρος Χρυσοστάλης υπήρξε ενεργός πολίτης σ΄όλη του τη ζωή. Από το πόστο του Προέδρου της Κοινότητας Αλιβερίου και μετέπειτα δημάρχου Αλιβερίου οραματίστηκε και υλοποίησε μεγάλα έργα που αφορούν στην υποδομή, τον πολιτισμό, την υγεία , την παιδεία και βελτίωσαν την ποιότητα της ζωής μας.
Λάζαρε Χρυσοστάλη, αξέχαστε Λαλά. Θα μείνεις για πάντα στην καρδιά μας. Θα σε θυμόμαστε για το ήθος σου το αμίμητο χιούμορ σου και κυρίως για το έργο σου με το οποίο χάραξες την πορεία του τόπου μας.
Καλό ταξίδι αξέχαστέ μας φίλε.

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας