Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια

Η Γ.Σ. του συλλόγου Γυναικών Χαλκίδας (μέλος ΟΓΕ) αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση ψηφίσματος συμπαράστασης στην 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που εξήγγειλε τη Ομοσπονδία Τροφίμων και Ποτών στις 13 και 14 Σεπτέμβρη.

Οι γυναίκες της εργατικής τάξης, της λαϊκής οικογένειας στην πόλη και στα χωριά της περιοχής μας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε παρούσες, στις απεργιακές φρουρές που θα στηθούν τις μέρες της απεργίας, και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε το μήνυμα της κινητοποίησης να φτάσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα λαϊκά νοικοκυριά.

Ο αγώνας που κάνει η Ομοσπονδία, είναι πολύ μεγάλης σημασίας, γιατί σηματοδοτεί, την ηθική και την κοινωνική συμπεριφορά που αντιστοιχεί στο λαϊκό κίνημα που δε σκύβει το κεφάλι και δεν κάνει βήμα πίσω από τη διεκδίκηση της ικανοποίησης των σύγχρονων αναγκών του. Ακολουθεί με συνέπεια το πλαίσιο πάλης και συσπείρωσης που ενώνει το ΠΑΜΕ με την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ. Πλαίσιο αντίστασης και προοπτικής.
Είναι υπόθεση όλων μας η υπεράσπιση των κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας. Σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα εκείνων που θέλουν να κατακρεουργήσουν τα τελευταία δικαιώματά μας στο βωμό της κοινωνίας της αγοράς.

 
Δημοφιλή σήμερα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

«Street Festival» στον Πεζόδρομο της Ερμού στη Χαλκίδα

13/9/2018
Το πρώτο υπαίθριο Φεστιβάλ στον Πεζόδρομο της Ερμού είναι γεγονός....
Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Η καλόγρια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

13/9/2018
Η ταινία «Η καλόγρια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone από την Πέμπτη 20 εώς και την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018....
Τον Οκτώβριο το Ιστορικό Παζάρι Αυλωναρίου

Τον Οκτώβριο το Ιστορικό Παζάρι Αυλωναρίου

19/9/2018
Το Ιστορικό Παζάρι του Αυλωναρίου θα πραγματοποιηθεί από τις 7 μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2018. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας