Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση είχαν οι ιδιοκτήτες ταξί Χαλκίδας με τον Περιφερειάρχη Στ.Ελλάδας, ο οποίος δεσμεύτηκε να μη δοθεί καμία νέα άδεια ταξί. Η απεργία των ταξί συνεχίζεται και σήμερα.
Συγκεντρωμένοι ιδιοκτήτες ταξί έξω από την περιφέρεια στη Χαλκίδα (αρχείο)
Συγκεντρωμένοι ιδιοκτήτες ταξί έξω από την περιφέρεια στη Χαλκίδα (αρχείο)
Στα πλαίσια της 48ωρης απεργίας το Δ.Σ. του Σωματείου και του Ράδιο-Ταξί Χαλκίδας συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κύριο Κλέαρχο Περγαντά στη 1:00 το μεσημέρι στη Λαμία και έπειτα από έναν εποικοδομητικό διάλογο ο κύριος Περγαντάς δεσμεύθηκε, όπως άλλωστε και οι άλλοι 12 Περιφαρειάρχες, ότι δεν θα δοθεί καμία νέα άδεια ταξί.
Εν συνεχεία έγινε συνάντηση με τους δύο Βουλευτές της Κυβέρνησης, κα Περλεπέ και κο Κεδίκογλου, στα γραφεία τους στην Αθήνα, όπου εκθέσαμε την κατάσταση και το σκοπό του Σχεδίου Νόμου του κου Ραγκούση, ότι στην πραγματικότητα 'κλείνει' το επάγελμα του ταξί για τη μικρομεσαία τάξη και το 'ανοίγει' διάπλατα για τις κεφαλαιούχες εταιρείες και τους επιστήσαμε την προσοχή στο αυριανό ΚΤΕ που θα γίνει στη Βουλή να στηρίξουν τις προτάσεις μας, ότι ισχύει δηλαδή και στις υπόλοιπες Ευρωπαικές Χώρες, να υπάρχουν πληθυσμιακά κριτήρια 2,5 ταξί ανά 1.000 κατοίκους στην Αθήνα, 1,5/1.000 στις επαρχιακές Πρωτεύουσες Νομών και 1/1.000 στην υπόλοιπη περιφέρεια, να μην υποχρεούται ο ιδιοκτήτης ταξί να συστήσει εταιρεία και να είναι η άδεια του ταξί μεταβιβάσιμη. Και οι δύο υποσχέθηκαν να κάνουν ότι μπορούν αφού και οι ίδιοι βρίσκουν τα αιτήματά μας σωστά και λογικά.
Στην αυριανή Πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, την ώρα που θα γίνεται το ΚΤΕ, το Σωματείο μας θα συμμετάσχει ενεργά με 120 άτομα.
Υπενθυμίζουμε ότι το Ράδιο-Ταξί Χαλκίδας εξυπηρετεί τα έκτακτα περιστατικά υγείας στο τηλέφωνο 22210 89322.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας