Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Προχωράει το έργο υπογειοποίησης του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Στύλοι ΔΕΗ στη Βενιζέλου
Στύλοι ΔΕΗ στη Βενιζέλου


Με την υπ’ αριθμ. 219/08 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Χαλκιδέων ενέταξε στον προϋπολογισμό του το κόστος για τη συμμετοχή του στο έργο, «Αισθητική αναβάθμιση δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας».
 Με το ανωτέρω έργο, επιχειρείται η αισθητική αναβάθμιση, με την υπογειοποίηση του δικτύου και την απομάκρυνση των στύλων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας.
Ο προϋπολογισμός της α΄ φάσης του έργου ανέρχεται στο ποσό των 133.124,00 € και χρηματοδοτείται κατά 50% από το Δήμο Χαλκιδέων και κατά 50% από τη ΔΕΗ.
Στα πλαίσια αυτά 2 Νοεμβρίου, συνεργεία της ΔΕΗ, με τη συνδρομή του Δήμου Χαλκιδέων, αφαίρεσαν τους στύλους ηλεκτρικής ενέργειας (25 συνολικά) επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, από τη συμβολή της με την οδό Αγγ. Γοβιού μέχρι την οδό Προμαχώνος (4ο Γ.Ε.Λ., πρώην Οικονομικό).
Ακολούθως προβλέπεται η συνέχιση των εργασιών στις καθέτους οδούς που συνδέονταν με το δίκτυο της Βενιζέλου και στις οδούς Αβάντων, Ερμού, Καραμουρτζούνη, Κριεζώτου, Μπαλαλαίων, Βαρατάση κ.λ.π..
Ο ενδεικτικός χρόνος αποπεράτωσης της α΄ φάσης του έργου είναι τρεις (3) μήνες και μετά την ολοκλήρωσή του στις ανωτέρω οδούς, θα τοποθετούνται αξονικά ή επιστύλια φωτιστικά στοιχεία.
Με την απομάκρυνση των στύλων της ΔΕΗ, που αποτελούν εστίες αφισορύπανσης κ.ά, επιδιώκεται πέραν της αισθητικής αναβάθμισης και η απελευθέρωση των πεζοδρομίων για την απρόσκοπτη κίνηση των πεζών.
 
Δημοφιλή σήμερα

Βαθιά σιωπή των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πλημμυρισμένες περιοχές της Χαλκίδας

Βαθιά σιωπή των τεσσάρων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις πλημμυρισμένες περιοχές της Χαλκίδας

19/4/2019
Ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος για τις πλημμυρισμένες περιοχές σ...
Δωρεά ελαστικών στον Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας από την εταιρεία Φ.Σταθόπουλος

Δωρεά ελαστικών στον Ερυθρό Σταυρό Χαλκίδας από την εταιρεία Φ.Σταθόπουλος

19/4/2019
Η επίσημη αντιπροσωπεία των εταιρειών Volkswagen και Audi στην Χαλκίδα, Φίλιππος Σταθόπουλος ΑΒΕΕ προσ...
Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Μεγάλης Εβδομάδος στην πόλη της Χαλκίδος

18/4/2019
Οι Ακολουθίες του Νυμφίου την Κυριακή των Βαΐων, Μεγ. Δευτέρα, Μεγ. Τρίτη και Μεγ. Τετάρτη θα αρχίζουν στις 19:00....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Δημήτρης Κ. (3/11/2008 11:43:31 πμ)
Επιτέλους! Μετά από χρόνια καθυστέρησης ... ένα βήμα για την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων αυτής της πόλης. Ελπίζω να μην σταματήσει η προσπάθεια εδώ. Πρέπει να επεκταθεί και στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης, να φύγουν οι παράνομες κατασκευές, να γίνετε σωστή αστυνόμευση και να επιβάλλονται ποινές στα παράνομα σταθευμεμένα οχήματα και μηχανάκια. Τέλος ας αρχίσει ο Δήμος να κάνει έργα μετά από μελέτη για να μην φθάνουμε να βλέπουμε καταστάσεις τύπου ράμπες της οδού Αβάντων, χωροθέτηση περιπτέρων μην αφήνοντας καθόλου χώρο για τους πεζούς, χωροθέτηση κάδων αφαιρώντας χώρο από τα ήδη μικρά πεζοδρόμια μας, πλάκες διάδρομου τυφλών που δεν οδηγούν πουθενά (από Σουβάλα προς Κρηπίδωμα) ... κ.α.
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας