Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Απάντηση του Κλέαρχου Περγαντά στον Θανάση Χειμάρα, για τη συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον κ. Αντώνη Σαμαρά, απο την οποία απουσίασε ο Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας λόγω της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την ίδια ώρα.
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς
Περιφερειάρχης Στ.Ελλάδας, Κλέαρχος Περγαντάς

Με αφορμή το δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 20/9 ο συνδυασμός του κ. Αθ. Χειμάρα, τονίζω ότι ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας σέβομαι τους θεσμούς και βεβαίως και τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η απουσία μου από τη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τους Περιφερειάρχες στις 20 Σεπτεμβρίου, οφείλεται στο γεγονός ότι την ίδια μέρα και ώρα διεξήχθη η τακτική και προγραμματισμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, στην οποία θα αναδεικνύονταν με αρχαιρεσίες τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών (ΕΝΠΕ), και προφανώς επρόκειτο για κορυφαία θεσμική διαδικασία.

Επειδή ακριβώς σέβομαι τους θεσμούς, δεν κατέστη δυνατόν να παραστώ στην, ταυτόχρονη με το Περιφερειακό Συμβούλιο, συνάντηση των Περιφερειαρχών με τον κ. Σαμαρά, έχοντας ήδη ενημερώσει για την απουσία μου τον προσωρινό Πρόεδρο της ΕΝΠΕ, κ. Σγουρό.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας