Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο κος Γεώργιος Θανόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, μετά από μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα στην εταιρεία, αποφάσισε να αποσυρθεί. Θα συνεχίσει να υποστηρίζει την ανάπτυξη της εταιρείας ως σύμβουλος αυτής.
Για την περαιτέρω ενίσχυση της διοίκησης της εταιρείας, οι ακόλουθες οργανωτικές αλλαγές ισχύουν από σήμερα:

-  Ο κος Karl-H. Foerster ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Ο κος Foerster ξεκίνησε την καριέρα του με την εταιρεία BASF, όπου πάνω από 20 χρόνια κατείχε διάφορες διοικητικές και διευθυντικές θέσεις, όντας υπεύθυνος για την παγκόσμια επέκταση και την αναδιάρθρωση της επιχειρήσεως. Εργάστηκε σε διάφορες χώρες σε Ευρώπη, Ασία και Β. Αμερική. Επίσης, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία της PolymerLatex, γερμανικής εταιρείας παραγωγής χημικών προϊόντων, ως Αντιπρόεδρός αυτής.

-  Ο κος Νικόλαος Μπουτσιαράκος ορίστηκε Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας. Ο κος Μπουτσιαράκος είναι κάτοχος MBA στο Corporate Finance από το πανεπιστήμιο της Υόρκης του Καναδά. Ξεκίνησε την καριέρα του ως Ορκωτός Ελεγκτής στην εταιρεία BDO και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Nestle όπου και ανέλαβε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή στη Σερβία. Τα τελευταία 5 χρόνια κατείχε τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή της ISS Facility Services στην Ελλάδα.

-  Ο κος Parminder Singh της Consilia Partners ορίστηκε Γενικός Διευθυντής Αναδιάρθρωσης. Ο κος Singh έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην αναδιάρθρωση επιχειρήσεων και στη βελτίωση της αποδοτικότητας σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Έχει απασχοληθεί τόσο ως ανώτερο διοικητικό στέλεχος όσο και ως σύμβουλος.

-  Τα BU’s International Distribution South and North θα συγχωνευθούν στο νέο BU International υπό τη διεύθυνση του κου Νίκου Καζαντζή. Ο κος Καζαντζής αποφοίτησε από τη Βιομηχανική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας. Κατείχε διάφορες θέσεις διοίκησης σε βιομηχανικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την ΠΓΔΜ. Εντάχθηκε στη Νεοχημική το 2006 ως Γενικός Διευθυντής διαφόρων θυγατρικών της.

-  Ο κος Αντώνης Καραφυλάκης, Γενικός Διευθυντής RNB, ορίστηκε Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΝΤΕΡΚΕΜ ΕΛΛΑΣ ΑΕ. Ο κος Καραφυλάκης έχει πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας στην επιτυχή διοίκηση τόσο εγκαταστάσεων παραγωγής όσο και εμπορικών επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Σερβία, Ολλανδία, Γερμανία και Βουλγαρία.

-  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νεοχημικής ΑΒΕΕ, της ΣΙΝΤΡΑ ΑΒΕΕ καθώς και της Green Topco Α.Ε. θα αποτελείται από τους κ.κ. Karl-H. Foerster, Πρόεδρο, Νικόλα Μπουτσιαράκο, Αντιπρόεδρο, Σπύρο Μαργαρίτη, Μέλος, και Νίκο Καζαντζή, Μέλος.

-  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΝΤΕΡΚΕΜ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. θα αποτελείται από τους κ.κ. Αντώνη Καραφυλάκη, Πρόεδρο, Σπύρο Μαργαρίτη, Αντιπρόεδρο, Karl-H. Foerster, Μέλος, Νικόλαο Μπουτσιαράκο, Μέλος.

 


 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Το νέο βιβλίο του Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»

Το νέο βιβλίο του Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες «Εκατό χρόνια μοναξιά»

19/6/2018
Την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο του αγαπητού Κολομβιανού συγγραφέα Γκάμπριελ Γκαρσία Μάρκες με ...
4η Διεθνής Πολιτιστική Συνάντηση «Στις όχθες του Λήλαντος 2018»

4η Διεθνής Πολιτιστική Συνάντηση «Στις όχθες του Λήλαντος 2018»

19/6/2018
Μια δροσερή πρόταση πολιτισμού για τέταρτη χρονιά δίπλα στον Λήλαντα ποταμό....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας