Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τρίτη στις 20 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Εύβοιας καλεί όλους σε συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης στα δικαστήρια της Χαλκίδας, (πεζόδρομος Καραμουρτζούνη).
 Στη συνάντηση το ΠΑΜΕ απαίτησε η Διοίκηση της ΔΕΗ να μην επιχειρήσει να κόψει το ρεύμα σε κανέναν εργαζόμενο, συνταξιούχο, άνεργο, νέο, αυτοαπασχολούμενο που δεν θα πληρώσει το χαράτσι που επέβαλε η κυβέρνηση μέσω των λογαριασμών της. Ακόμη να μην προσπαθήσουν να επιβάλλουν κυρώσεις σε κανένα εργαζόμενο της ΔΕΗ που δε θα εφαρμόσει τις εντολές για να ρίξουν στο σκοτάδι τον εργατόκοσμο.
Ο πρόεδρος της ΔΕΗ δήλωσε ότι η Διοίκηση θα εφαρμόσει το νόμο της κυβέρνησης. Ταυτόχρονα, δήλωσε ότι «βεβαίως αν η άρνηση πληρωμής των λογαριασμών πάρει μαζικά χαρακτηριστικά, η ΔΕΗ θα αδυνατεί να επιβάλλει διακοπή ρεύματος».
Απέναντι στη δήλωση του προέδρου ότι θα εφαρμόσει το νόμο, απαντάμε με το «Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, του άνεργου, του αυτοαπασχολούμενου, του φτωχού αγρότη, που πρέπει να κάνουν πράξη με οργανωμένη την άρνηση καταβολής των χαρατσιών και αλληλεγγύη.
Να οργανωθούν σε κάθε τόπο δουλειάς, στο χωριό, παντού και να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, τους μαζικούς φορείς, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.
«Να τους αλλάξουμε εμείς τα φώτα».
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 10:30πμ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας