Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Αν αυτή η εικόνα τιμά τους αρμοδίους της πόλης μας, αλλά και εμάς τους ίδιους τους πολίτες της Χαλκίδας, τότε είμαστε αντάξιοι της μοίρας μας, να ζούμε σε ένα απο τα ομορφότερα μέρη, και να το καταστρέφουμε καθημερινά, εμείς οι ίδιοι.
έχει γίνει πλέον καθημερινή εικόνα, τα σκουπίδια στον ευβοϊκό κόλπο
έχει γίνει πλέον καθημερινή εικόνα, τα σκουπίδια στον ευβοϊκό κόλπο

Ζητάμε απεγνωσμένα από τους αρμοδίους να λάβουν μέτρα για την προστασία του ευβοϊκού από βιομηχανίες που ρυπαίνουν με τα λύματά τους τον υδροφόρο ορίζοντα και νεκρώνουν τις θάλασσες, όταν εμείς οι ίδιοι καθημερινά, οι απλοί πολίτες που παρουσιαζόμαστε ως θύματα των συμφερόντων, τα οποία υποθηκεύουν το μέλλον μας, το περιβάλλον, δε «δίνουμε μια» για το χώρο στο οποίο ζούμε, αναπνέουμε, κατοικούμε.
Είναι τραγική η εικόνα, και σχεδόν καθημερινή, του ευβοϊκού με σκουπίδια κάθε λογής, τον οποίον σημειωτέον τον παρουσιάζουμε και ως το καμάρι μας στη Χαλκίδα, αφού αυτό πλασάρουμε στους επισκέπτες και τουρίστες της πόλης μας… την παραλία – βιτρίνα της Χαλκίδας με θέα τον ευβοϊκό, για καφεδάκι και ουζάκι!

Αρκετές φορές έχουμε γίνει αποδέκτες στο eviaportal.gr, καταγγελιών για σκουπίδια που ρυπαίνουν τον ευβοϊκό, αρκετά από τα οποία προέρχονται από την ιχθυόσκαλα, αλλά και εμείς οι ίδιοι έχουμε γίνει μάρτυρες της κατάστασης που απεικονίζεται στη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε την Παρασκευή το πρωί στο Στρογγυλό της παραλίας Χαλκίδας. Η εικόνα μιλάει από μόνη της και αποτελεί ντροπή όλων μας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας