Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Coffee Island - Χαλκίδα

Έξι δημοτικοί σύμβουλοι επιμένουν στην πρόταση μομφής που κατέθεσαν κατά του δημάρχου Μαρμαρίου Νίκου Μανώλη, ενώ ο δήμαρχος επιμένει ότι στόχος τους είναι να τον σπιλώσουν.

 Οι σύμβουλοι που επιμένουν στην πρόταση μομφής κατά του δημάρχου είναι οι:Μ. Μπάνος, Ν. Παντελής, Ε. Ξυπολιτίδου, Γ. Μαγκανιάρης, Α. Ζαφείρης και Ν. Ταλιαγκός.

Στην πρόταση μομφής που καταθέτουν υποηστηρίζουν ότι;

Ο Δήμαρχος είναι υπεύθυνος για έλλειψη σεβασμού προς το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν τηρεί τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων, δεν ενημερώνει τους συμβούλους και υποβαθμίζει το σώμα.

Ο Δήμαρχος απέκρυψε από το σώμα την εξώδικη δήλωση της εταιρίας Ρόικος Μηχανικοί Α.Ε, η οποία ζητούσε τα χρήματά της από την κατασκευή του βιολογικού καθαρισμού. Αποτέλεσμα ήταν να προχωρήσει η εταιρία σε κατάσχεση ακινήτου του Δήμου, ο οποίος διασύρθηκε.

Επί τρία χρόνια ο Δήμαρχος δεν φέρνει στο δημοτικό συμβούλιο προϋπολογισμούς και απολογισμούς, ώστε να υπάρξει έλεγχο για την διαχείριση.

Δεν έχει γίνει ακόμη επίσημη συζήτηση για τα οικονομικά στοιχεία της ανέγερσης του νέου δημοτικού καταστήματος.

Δεν έχει γίνει ενημέρωση για τις αυξήσεις στα ποσά των μελετών του βιολογικού καθαρισμού και της ανεθεώρησης του σχεδίου πόλεως Μαρμαρίου.

Απαντώντας ο Δήμαρχος Μαρμαρίου κατηγορεί τους δημοτικούς συμβούλους ότι θέλουν να τον σπιλώσουν, κάνει λόγο για ανύπαρκτα προβλήματα και δίνει τις παρακάτω εξηγήσεις:

Για το θέμα του πλειστηριασμού ακινήτου του Δήμου, τονίζει ότι δεν έγινε σωστή συνεννόηση με την εταιρία.

Γαι την διαχείριση επιμένει ότι υπάρχει διαφάνεια στα οικονομικά.

Το σίγουρο είναι ότι, καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, οι ρήξεις στους δήμους της Εύβοιας θα αυξάνονται συνεχώς, για ευνόητους λόγους.
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική θεατρική παράσταση «Μύθου του Αισώπου» στη Χαλκίδα

Η παιδική θεατρική παράσταση «Μύθου του Αισώπου» στη Χαλκίδα

25/07/2017
Το Μικρό Θέατρο Λάρισας περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα για 7ο συνεχές καλοκαίρι με τις παραστάσεις Το Ασχημόπαπο, "Ο Βασιλιάς των Λι...
Παναγία Λιαουτσιάνισσα, Κύμη Εύβοιας

Παναγία Λιαουτσιάνισσα, Κύμη Εύβοιας

06/08/2013
Στο συνοικισμό Λιαουτσιάνισσα Κύμης, σε μια μαγευτική τοποθεσία, υψώνεται μεγαλοπρεπής ο Ναός της Παναγίας, αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Ο ναός εορτάζει την ημέρα Κοιμή...
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Κοντοδεσπότι Ευβοίας

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Κοντοδεσπότι Ευβοίας

19/08/2017
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση στις 00.30 στην περιοχή Κοντοδεσπότι, του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων. ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας