Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Την Τετάρτη 28-09-2011, συνεδρίασε έκτακτα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, με αποκλειστικό θέμα την επιβολή της λαίλαπας των νέων κυβερνητικών μέτρων τα οποία δεν έχουν τέλος και την στάση που πρέπει να κρατήσει ο Σύνδεσμος ώστε να σταθεί αλληλέγγυος στα δοκιμαζόμενα μέλη του.

 Μετά από διαλογική συζήτηση, κατά την οποία η Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα στο Δήμο Καρύστου ενάντια στα μέτρα και ενώ επιβεβαιώθηκε η πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πλειοψηφία των μελών, η οποία τείνει να γίνει τραγική μετά τις ειδοποιήσεις των έκτακτων εισφορών που παρελήφθησαν και της ψήφισης εχθές του νέου χαρατσιού στα ακίνητα, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

Να μην πληρωθούν τα χαράτσια από τα μέλη του.Να κατατεθούν τα σημειώματα στη ΔΟΥ Καρύστου από το Σύνδεσμο και την Επιτροπή Αγώνα του Δήμου Καρύστου.Η κατάθεση να συνοδευτεί από Δήλωση του Συνδέσμου με τις υπογραφές των μελών που θα καταθέσουν τα σημειώματά τους, το κείμενο της οποίας αναπτύσσεται παρακάτω. Να επικυρώσει την συμμετοχή της Προέδρου του στην Επιτροπή Αγώνα.Να επανέλθει αποφασίζοντας για τον τρόπο αντίστασης στο νέο χαράτσι για τα ακίνητα, δίνοντας οδηγίες στα μέλη του.

Το κείμενο της Δήλωσης του Συνδέσμου προς το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα κατατεθεί στη ΔΟΥ Καρύστου έχει ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

 Εμείς οι Επαγγελματίες και Βιοτέχνες της Καρύστου, που υπογράφουμε αυτή τη Δήλωση, σας επιστρέφουμε την ειδοποίηση της έκτακτης εισφοράς και δηλώνουμε ότι Δεν έχουμε - Δεν θέλουμε - Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα χαράτσια που λάβαμε, διότι λόγω της κρίσης χρωστάμε στο ΤΕΒΕ, χρωστάμε τα ενοίκια των επαγγελματικών μας χώρων, πολλοί είμαστε στο παρά πέντε για να βάλουμε λουκέτο, άλλοι κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας και δεν μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές ανάγκες της οικογένειάς μας.

 Δεν ευθυνόμαστε εμείς για το χρέος και επιτέλους πρέπει κάποτε σε αυτή τη χώρα να πληρώσουν αυτοί που έχουν, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές και οι πολιτικοί που τους υπηρετούν.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ

Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ

πηγή: karystiapress.gr

 
Δημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου της Άννας Λάμπρου

22/02/2018
Λόγω ξαφνικού προβλήματος που προέκυψε στη συγγραφέα, αναβάλλεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Λάμπρου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας