Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας ενάντια στην ΒΙΠΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτώβριου. Έχουν κληθεί να παραστούν όλοι οι βουλευτές και φορείς του νομού, προκειμένου να συζητηθεί και να υπάρξει ενημέρωση των ετεροδημοτών για το ζήτημα της ΒΙΠΕ Β.Εύβοιας.
 
όχι στη ΒΙΠΕ Β.Εύβοιας
όχι στη ΒΙΠΕ Β.Εύβοιας
Η Πρωτοβουλία Κατοίκων Βόρειας Εύβοιας οργανώνει εκδήλωση για τους ετεροδημότες του Δήμου Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας με θέμα την δημιουργία ΒΙΠΕ Βόρειου Εύβοιας. Η ΒΙΠΕ θα έχει σοβαρές επιπτώσεις για την μελλοντική αναπτυξιακή πορεία όλης της περιοχής, τις προοπτικές βιωσιμότητας κάποιων κλάδων της τοπικής οικονομίας και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων της.
 
Η ΒΙΠΕ θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμα, τετελεσμένα γεγονότα και αφορά και τις τρεις δημοτικές ενότητες του δήμου ( ενότητες Κηρέως, Ελυμνίων και Νηλέως). Η συμμετοχή όλων των ετεροδημοτών της ευρύτερης περιοχής είναι σημαντική. και φίλους της περιοχής. Εκτός από μια ευκαιρία να δουν τους παλιούς τους φίλους σας, η εκδήλωση είναι ένας τρόπος να εκφράσουν την αγάπη τους για τον τόπο που μεγάλωσε αυτούς και γενεές προγόνων τους. Είναι χρέος προς τις προηγούμενες και τις επόμενες γενιές να προστατεύσουμε και να διατηρήσουμε αυτό που μας παράδωσαν και να μπορέσουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας και τα εγγόνια μας κάτι για το όποιο δεν θα ντρεπόμαστε.
 
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί σύλλογοι Ευβοέων και όλοι οι βουλευτές του νομού. Κάποιοι έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι θα είναι παρόντες. 
 
Η εκδήλωση θα γίνει στην Αθήνα την Τετάρτη 5 Οκτώβρη στις 8:00 μμ. στην αίθουσα Αρμόνια, στο Ξενοδοχείο Νοβοτέλ, Μιχαήλ Βόδα 4-6, Πλατεία Βάθης (Τηλέφωνο ξενοδοχείου 2108200700). Δωρεάν παρκινγκ στο χώρο του ξενοδοχείου. Περισσότερες πληροφορίες στο 6932602259
 Δημοφιλή σήμερα

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας