Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Άρθρο του Μπάμπη Γκαρούτσου, που μας έχει συνηθίσει να σχολιάζει και να βλέπει την επικαιρότητα της Ελλάδας με καυστική διάθεση:
Μπ.Γκαρούτσος
Μπ.Γκαρούτσος

Το μεγάλο λάθος.

Στην εποχή που μας έκαναν να ζήσουμε, η κάθε κίνηση στην σκακιέρα είναι ο επικήδειος για την χώρα. Πως οι έμποροι και τα μικρής εμβέλειας μαγαζιά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα επιβιώσουν, το κόλπο γκροσο της Ευρώπης ας μην κρυβόμαστε είναι η προώθηση των συμφερόντων των πολυεθνικών.
Προσπαθούν οι Ευρωπαίοι να υποτάξουν αυτήν την χώρα, με μια οικονομική υποταγή.

Το γιατί καμιά χώρα με αδρανή πλούτο και ορυκτό με μεγάλο αριθμό πηγών θαλάσσιων σαν την χώρα μας δεν ζει πλούσια, λοιπόν προσπαθούν να μας κάνουν μια δεύτερη Ουγκάντα, το χρέος είναι πλασματικό λοιπόν το 18,8 % είναι πρόστιμα που βάζουν στην χώρα μας, το ποσό που η Γερμανία με την κληρονομιά της τα Χιλτρερικά κατάλοιπα που έπρεπε να δώσει στην χώρα μας υπερκάλυπτε το χρέος, ειμασταν η μονή χώρα που μετά από πόλεμο βρέθηκε 650.000 λιγότερος ο πληθυσμός της , οπότε αυτό δείχνει ότι οι τότε δήμιοι και οι τωρινοί συνεχιστές τους όπως τότε μας έφερναν τεχνολογικά πίσω έτσι προσπαθούν και τώρα.

Τελικά από ότι δείχνει δεν είναι καλή κληρονομιά για μια χώρα ο φυσικός της πλούτος και η γεωγραφική της θέση, αντιθέτως είναι όπλα γεμισμένα μπαρούτι πριν να σκάσει από τις μεγάλες δυνάμεις.

Το μεγάλο σχέδιο

Το μεγάλο σχέδιο είναι να υποτάξουν την χώρα σε όλα τα επίπεδα, πριν επωφεληθούν και εκμεταλλευτούν τον φυσικό της πλούτο.

Θέλουν να γεμίσουν παντού την χώρα με πολυεθνικές, με μεγάλα κτήρια που έχουν πολλά μαγαζιά και μισθούς 500 ευρώ, να πεθάνουν τους μικρομεσαίους και ο λαός να είναι η σκιά του λάου που υπήρξε πριν, να μην μπορεί να αντιδράσει και το μόνο που θα νοιάζει τον πολίτη θα είναι ένα καλύτερο αύριο. Τι αύριο όμως ένα απλό μέλλον με δουλειά που είναι δυσεύρετο πλέον αγαθό, και απλά ένα μισθό, κατάφεραν έτσι τα βαμπίρ της εξουσίας να μας δυναστεύσουν, να μας διαλύσουν μια χώρα πλέον ανήμπορη κουρασμένη που δέχεται φύση παραφύση να ασελγούν πάνω της, τα ευρωπαϊκά κτήνη.

Η αντίδραση

Αν η χώρα καταφέρει να δημιουργήσει αντιστάσεις όπως να δημιουργήσει αγροτικούς οργανωμένους συνεταιρισμούς, να εξάγει και να παράγει τα αγαθά της, να μειώσει τις τιμές στα προϊόντα της, πως όμως να αρνηθούν όλοι οι έλληνες να πληρώσουν Φ.Π.Α τι θα γίνει θα συλληφθει όλο το έθνος, δεν γίνετε απλά έτσι θα δείξει στους Ευρωπαίους δήμιους πόσο οργανώνεται ο Έλληνας ο απόγονος των Ελλήνων των μεγάλων επαναστάσεων, μην μας κοροϊδεύουν η χώρα δεν πτωχεύσει και δεν ξέρουμε αν πραγματικά έχει χρέος η όλα αυτά είναι μια συντεχνία των μεγάλων δυνάμεων. Να απειλήσουν οι κυβερνόντες τους Ευρωπαίους σε πτώχευση, γιατί το να πτωχεύσει η Ελλάδα δεν συμφέρει καμιά οικονομία γιατί θα πάρει μαζί της την Γαλλία, την Γερμανία που έχουμε χρέος στις τράπεζες τους ειδικά την Γαλλία. Να πάρουμε εμείς το παιχνίδι σαν κράτος στα χέριά μας, να τους δείξουμε ότι ξέρουμε το σχέδιο τους να μην φοβηθεί η Κυβέρνηση και να πατήσει πόδι, να διαπραγματευτούμε με Κίνα, Ιαπωνία να αγοράσουν το χρέος μας η μάλλον αν είναι εφικτό να φύγουμε από την Ευρώπη και να προτείνουμε να ενταχθούμε στις μεγάλες δυνάμεις της Ασίας, να μην φοβηθούμε να αλλάξουμε όλα τα δεδομένα, όλοι βλέπουν την χώρα μας σαν χρήμα και σαν πλούτο που πρέπει να πάρουν σε 0 τιμή.

Αν το σχεδιό τους πετύχει απλά σε υποθετικά νούμερα

Αύξηση αστέγων
Αύξηση ανεργίας άνω του 35-40 %
Κλείσιμο κύκλου εργασιών άνω των 6-10 ελεύθερους επαγγελματίες
Μείωση νέων επιστημόνων, δεν θα υπάρχει χρήμα οπότε δεν θα σπουδάζει ο κόσμος

Με όλα αυτά τα επίπεδα , θα έρθει η μέρα που θα πετύχουν το στόχο τους θα μας υποτάξουν άνευ όρων, θα μας διαλύσουν θα πετύχουν το μεγάλο κόλπο τους, εγώ σαν Έλληνας δεν πιστεύω ότι υπήρξε ποτέ πραγματικό χρέος της χώρας μας, αλλά ένα φιάσκο μεγάλο με πρωτεργάτη την Γερμανία που ακόμα έχει τα ναζιστικά κατάλοιπα του παρελθόντος , και η κυρία Μέρκελ πιστεύω ότι σίγουρα ανήκη σε κάποια αντιθρησκευτική και ναζιστική οργάνωση, και προσπαθεί να παίξει τον πρωταρχικό ρόλο εξόντωσης μας στην σκακιέρα του βρόμικου παιχνιδιού τους.

Δεν είναι ευτυχής η ψυχή του νεκρού που έσκισαν την σάρκα του και την πέταξαν στα όρνια , ευτυχής είναι η ψυχή του νεκρού που έφυγε για τα ιδανικά του που πέθανε μάχονταν την Λερναία Ύδρα και κάθε Λερναία Ύδρα εξουσίας που θέλει να μας υποτάξει, δεν φταίμε εμείς που είμαστε Έλληνες και που θα παραμείνουμε Έλληνες κύριου Ευρωπαίοι.

 ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΡΓΩΝ
Α.Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΧΟΛΗΣ .ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Δημοφιλή σήμερα

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

Ανακοίνωση πέντε νέων υποψηφίων του συνδυασμού «Αλλάζουμε»

17/1/2019
Πέντε νέα πρόσωπα προστίθενται στην ομάδα του συνδυασμού «Αλλάζουμε» με επικεφαλής την Έλενα Βάκα....
Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

Επαναλειτουργεί η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας

16/1/2019
Από την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 θα επαναλειτουργήσει ο χώρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας....
Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

Αποζημίωση σε καταναλωτή για ανεπιθύμητες κλήσεις προώθησης υπηρεσιών και προϊόντων

17/1/2019
Ο ενάγων έλαβε με απόφαση του δικαστηρίου ποσό αποζημίωσης 3.000 ευρώ....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[35]
Niki (4/10/2011 12:26:25 μμ)
Κύριε Γκαρούτσο μμμμμ!!!!!
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΤΕΡΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (5/10/2011 7:37:20 μμ)
εισαι εξυπνος πολυ, και ενας κουκλος τα λες σε ολα τα κειμενα σου τοσο ομορφα, και εισαι πανεμορφο παιδι.
ΒΟΥΛΑ ΒΑΝΔΩΡΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΣ (7/10/2011 1:18:16 πμ)
KOΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΥΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΛΟΓΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (7/10/2011 8:55:32 πμ)
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ... ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΕΙΣΑΙ ΓΛΥΚΑΣ
pineloph stathakopoulou anergh ptyxiouxos tei (8/10/2011 11:14:23 πμ)
eimai 45xronwn anergh edw kai 5mhnes , logo tou eleutherou xronoy mou vlepw k ta site me eidhseis ths evoias kai oxi mono, aytos o neos exei apopsh exei keimena pou ta spane grapsei, einai enas aggelos kai pneumatika kai exwterika, spanizei shmera auto an oloi oi politikoi eixan tis apopseis toy tha eimastan ektos DNT se latreuw eisai megalos magas , kai opws eida ta sxolia symfwnw kai kouklos, na eisai pada kala kai na ta les aggele mou...
ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ (9/10/2011 8:57:43 πμ)
ΜΟΝΟΔΡΙΑΤΗΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΣΤΗΣΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ, ΜΗΝ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ, ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ 7 ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ.
MONODRI (10/10/2011 9:04:40 πμ)
OUYYYYYYYYYYYYYYYY RE SYMFWNW ME TO FILO SOU
kapoios gnwstos (11/10/2011 9:17:15 πμ)
siga ton kouklo re kopeles ta leei ta kanei(:i:)
ΕΛΕΝΑ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤ. (13/10/2011 6:04:38 μμ)
τα άσχημα σχόλια είναι η ζήλια του Έλληνα, δεν σε ξέρω από κοντά αλλα και κούκλος είσαι και πολύ σωστός στις απόψεις σου, μπράβο σου να εισαι παντα έτσι φιλια ...
MONODRI NEOS FILOS (13/10/2011 8:40:02 μμ)
ΕΛΕΝΑ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟ,ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ.
NIKOLETA PANAGIARH ANERGH 28 XALKIDA (14/10/2011 8:13:16 πμ)
like like like like like like like bravo sou babi , eisai emfanish gletsou me logo teleio , eisai omorfo peritiligma me omorfo periexomeno.
ΦΙΛΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ (14/10/2011 8:17:30 πμ)
ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟΔΡΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΓΕΛΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ
ΜΙΑ ΦΙΛΗ (16/10/2011 10:49:35 μμ)
ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ , Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΜΑΓΚΑΣ, ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΝ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΟΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥΡΤΙΔΗ, ΛΑΡΙΣΑ ΤΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ, ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΡΕ, ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΝ ΣΤΟ FACE BOOK ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΔΕΧΤΕΙ, ΑΚΟΜΑ. ΑΡΕ ΜΠΑΜΠΗ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΦΟΒΕΡΟΣ , ΑΚΟΜΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΟΥ ΤΕΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕΣ . ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ, ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΒΟΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΧΑ.
NIKOS 34 TAXI (16/10/2011 10:57:47 μμ)
POLY SWSTA MHN TO VAZEIS KATW, GRAFTOUS OLOUS STA A.... SOY, AXIZEI NA TA LEME ETSI EMEIS OI NEOI , EIMAI 34 PREPEI NA EIMASTE SXEDON SYNOMILIKOI MHN MASAS, KAI OSOI SE KATHGOROUN PANW GRAFTOYS KANONIKA , OPWS LEEI ENA SXOLIO MIA KOPELA H ZHLIA TOY ELLHNA TA YPERNIKA OLA
xereis esu (piko) (17/10/2011 9:33:43 μμ)
geia sou koukle mou, to keimeno sou yperoxo h foto soy akoma poio omorfh me matia ourano..piko
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑ (17/10/2011 9:37:18 μμ)
ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΩΣΤΑ, Ο ΦΙΛΟΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ CHAT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΣΚΕΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΣ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
PANOS KKE XALKIDAS (17/10/2011 11:31:11 μμ)
GERA FILE ETSI THELEI OI NEOI NA KANOUME EPANASTASH ZHTW TO KKE ELLADOS OXI STON KEFALAIOUXIKO MPLOUTO STA SYMFERIONTA TOU AXWNA GERA EKTOS EYRWPHS EKTWS ZUGOU
ΕΙΡΗΝΗ (19/10/2011 1:49:49 πμ)
ΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ , ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ,ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΑΣΧΗΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ,ΑΥΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΔΕΙ , ΑΝ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΓΙΝΩ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΙΛΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΠΑΝΙΖΟΥΝ,ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ (21/10/2011 1:02:01 πμ)
ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ , ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΠΑΝΙΟΣ.
Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ (21/10/2011 1:05:46 πμ)
ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ , ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ , ΟΛΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΕΡΓΑ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ , ΕΣΥ ΠΟΘ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΛΟΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΛΟΚΟΜΜΑ
nikos-thanasis-kwstas (22/10/2011 9:06:46 μμ)
bravo sou etsi prepei na ta les xeimaros, etsi einai file mou eimaste 3 paidia ptyxiouxoi anergoi sto telos tha mas kanoun apo thn axrhstiia aergous, nai etsi epanastash, san ton kadafi na tous suroyme olous apo polh se polh apo xwrio se xwrio, ta les swsta file sunexisai oloi emeis isws spasoume to ga..no systhma,giati me ton pagalo mazi den fagame tipota den mas afhsai na fame.
DDERRRR (22/10/2011 11:24:47 μμ)
GNWSTOS SOU EIMAI KAI DEN MOU ARESAI KATHOLOU TO KEIMENO SOU OUTE O LOGOS SOU OUTE TIPOTA PEIRAZEI
ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΖΙΑΠΟΥΡΑ ΧΑΛΚΙΔΑ (23/10/2011 11:10:44 μμ)
φιλιά είσαι κουκλί ματάκια μου. Συγνώμη αχ να ειχα τα χρόνια σου κουκλί μου θα άλλαζα τον κόσμο ολοί οι νέοι μπορείτε να κάνετε επανασταση, εγώ καρδούλα μου είμαι40 πλέον ανεργη 3μήνες , εσείς μας δινετε ζωή αγόρινα μου συνέχισαι να γράφεις και να μάχεσαι
ΠΑΝΤΕΛΗΣ (24/10/2011 6:18:29 μμ)
ΦΙΛΕ ΣΩΣΤΟΣ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ
Αθανασιάδης Ν. Κωνσταντίνος (26/10/2011 1:29:12 μμ)
Και ο σκοταδισμός έχει τη χάρη του γι αυτούς που κάνουν τη δουλειά τους, αλλά και για τους ανέραστους που δίνουν έκφραση στο νταλκά τους!
ΖΩΗ ΜΠΟΥΡΙΚΟΥ (27/10/2011 11:51:40 μμ)
H ZΩΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΕ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΣΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..
LAOS (29/10/2011 11:16:17 μμ)
KATW TO KKE K OI APOPSEIS TWN EKFRASTWN TOU
ΝΙΚΟΣ ΚΕΚΕΛΗΣ ΑΘΗΝΑ (31/10/2011 8:59:42 πμ)
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑΒΛΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ....................
KASTRINOS (31/10/2011 9:03:11 πμ)
KOUKLOS KOUKLOS KOUKLOS KOUKLOS TI NA PW PANEXIPNOS - DYNAMIKOS STHN GRAFH TOY KAI SWSTOS O LOGOS SOU KAI POLU POLU OMORFOPAIDO
stela (31/10/2011 7:19:00 μμ)
bravo eisai kati monadiko ta les opws einai, kaneis den exei tetoia dynamh logoy mono esu, filia stela
ΕΛΕΝΑ ΑΛΙΒΕΡΙ (2/11/2011 12:33:18 πμ)
ΤΟ ΠΟΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΣΚΕΨΗ
ΝΙΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ( ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΑΜΠΗ) (5/11/2011 11:12:39 μμ)
ΜΠΑΜΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΕΧΤΕΙΣ STO FACE BOOK ΣΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΜΑ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΤΟΜΑ.
ΓΝΩΣΤΟΣ - ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ (5/11/2011 11:17:12 μμ)
ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΣΟΙ ΣΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΟ ΣΟΥ
GIWRGOS (8/11/2011 1:29:08 πμ)
MHN TOLMATE AGWNISTITE BRAVO GERA K TSABOUKA H ELLADA BOREI NA ZHSEI
ΕΛΕΝΗ ΝΤΕΜΕΡΛΗ (30/4/2012 11:49:55 μμ)
ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΤΥΛ , ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας