Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση οδηγεί τους νέους μπροστά σε αδιέξοδα και η ανεύρεση εργασίας γίνεται καθημερινά και δυσκολότερη η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης «επιχειρώ».

Στόχος μας είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Κεντρική ιδέα της προσπάθειας είναι η πεποίθηση πως μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης που επικρατεί η ενημέρωση και η κατάρτιση μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης και νεανικής επιχειρηματικότητας. Πρόθεση μας δεν είναι να προσφέρουμε εργασία αλλά να μπορέσουμε να πληροφορήσουμε τους νέους ανθρώπους για τις πιο σύγχρονες τεχνικές διεκδίκησης απασχόλησης και επιχειρηματικών λογικών.

Βασισμένοι σε αυτή τη λογική λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας «συν και πλην», θα παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα epixeiro.info η οποία αποτελεί ένα αξιόλογο διαδικτυακό χώρο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας και επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα στα νέα μας γραφεία (Openplace - Μεσογείων 15) στις 6.00 μ.μ., έχουν κληθεί και θα μιλήσουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι για το αντικείμενο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το onned.gr

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

Κίνημα Αλλαγής: Εκλογές για τις συντονιστικές επιτροπές σε κάθε δήμο της Εύβοιας

11/6/2018
Μετά την συγκρότηση των Νομαρχιακών Επιτροπών σε όλη τη χώρα, το Κίνημα Αλλαγής κάνει ένα ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας