Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση οδηγεί τους νέους μπροστά σε αδιέξοδα και η ανεύρεση εργασίας γίνεται καθημερινά και δυσκολότερη η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011 εκδήλωση για την παρουσίαση της δράσης «επιχειρώ».

Στόχος μας είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης. Κεντρική ιδέα της προσπάθειας είναι η πεποίθηση πως μέσα στο περιβάλλον της ύφεσης που επικρατεί η ενημέρωση και η κατάρτιση μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες απασχόλησης και νεανικής επιχειρηματικότητας. Πρόθεση μας δεν είναι να προσφέρουμε εργασία αλλά να μπορέσουμε να πληροφορήσουμε τους νέους ανθρώπους για τις πιο σύγχρονες τεχνικές διεκδίκησης απασχόλησης και επιχειρηματικών λογικών.

Βασισμένοι σε αυτή τη λογική λοιπόν, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας «συν και πλην», θα παρουσιάσουμε την ιστοσελίδα epixeiro.info η οποία αποτελεί ένα αξιόλογο διαδικτυακό χώρο που προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας και επιχειρηματικότητας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα λάβει χώρα στα νέα μας γραφεία (Openplace - Μεσογείων 15) στις 6.00 μ.μ., έχουν κληθεί και θα μιλήσουν εξειδικευμένοι σύμβουλοι για το αντικείμενο.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το onned.gr

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΚΟ εκπαιδευτικών ΚΚΕ στη Χαλκίδα

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΚΟ εκπαιδευτικών ΚΚΕ στη Χαλκίδα

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα εκδήλωση της ΚΟ Εκπαιδευτικών του ΚΚΕ με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση, ο κλάδος των εκπ...
Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία

Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία

15/2/2019
Το Συνδικάτο τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας κάνει Καταγγελία για την σύγχρονη υγιεινή και ασφάλεια της εργασί...
Απαγορευτικό απόπλου του δρομολογίου πλοίου Κύμη-Σκύρος

Απαγορευτικό απόπλου του δρομολογίου πλοίου Κύμη-Σκύρος

15/2/2019
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 το δρομολόγιο Κύμη - Σκύρος 19:00 δεν θα εκτελεστεί λόγω απαγορευτικού απόπλου....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας