Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

 Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της δράσης «επιχειρώ» από την Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

 Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί συνέχεια και επιστέγασμα της πρωτοβουλίας «συν και πλην», παρουσιάστηκε η ιστοσελίδα epixeiro.info ένας διαδικτυακός χώρος με όλες εκείνες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη σωστή προβολή της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων των νέων ανθρώπων που βγαίνουν σε μια δύσκολη περίοδο στην αγορά εργασίας.

 Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για το πώς θα φτιάξει ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, τι πρέπει να πει σε μια συνέντευξη, πως θα ζητήσει μία συστατική επιστολή, τι πρέπει να περιέχει η συνοδευτική επιστολή του, αλλά και στοιχεία για νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών με νέους ανθρώπους.

 Επιπλέον θα βρει τις προκηρύξεις για τα τρέχοντα Ευρωπαϊκά προγράμματα, αλλά και προκηρύξεις στην Ελλάδα για νέες ευκαιρίες εργασίας ενώ παράλληλα θα μπορεί να ενημερώνεται για τα νέα γύρω από νέα προγράμματα και θέσεις εργασίας.

 Στόχος είναι μέσα στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που επικρατεί να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα κόμβο αισιοδοξίας και αυτοπεποίηθησης για τους συνομηλίκους μας προκειμένου να μπορέσουν να βρουν λύσεις στις ανάγκες της επαγγελματικής τους αποκατάστασης.

 
Δημοφιλή σήμερα

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

13/11/2018
Όταν βλέπουμε μεγάλα σμήνη πουλιών που πετούν χαμηλά το χειμώνα συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι ένδειξη επερχόμενης κακοκαιρίας....
Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

9/11/2018
Η Audi, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε τα νέα Audi A1 και Q3, καθώς και όλα τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας....
Ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος Χαλκίδας η Ελένη Μιτζιφίρη

Ανακοινώνει την υποψηφιότητα της για Δήμαρχος Χαλκίδας η Ελένη Μιτζιφίρη

12/11/2018
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων Ελένη Μιτζιφίρη, προστίθεται στην λίστα των υποψήφιων ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας