Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ευβοίας, κ. Σίμος Κεδίκογλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

«Δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως η διοίκηση της ΕΡΤ δρα με συγκεκριμένη πρακτική και οργάνωση απεμπολώντας δικαιώματα και προκαλώντας τεράστιες ζημιές στο δημόσιο συμφέρον και στα δημόσια οικονομικά.

Αυτή η πρακτική ακολουθήθηκε στη δορυφορική μετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΤ, (για τα οποία τρεις ερωτήσεις μου στη Βουλή παραμένουν αναπάντητες) , και έγινε και τώρα με προφανή για τον κάθε πολίτη τρόπο με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για τα δικαιώματα του Champions League. Οι επικεφαλής της ΕΡΤ που βρίσκονται υπό δικαστική διερεύνηση και για το θέμα των δικαιωμάτων του Champions League αλλά και για τα δορυφορικά προγράμματα της ΕΡΤ πρέπει να απομακρυνθούν τώρα.

Η δικαιοσύνη κινήθηκε άμεσα και με ευαισθησία σε ένα ακόμη τεράστιο σκάνδαλο της ΕΡΤ.  Αποστέλλω σήμερα επιστολή στους κκ Τέντε, Παντελή και Πεπόνη ζητώντας να συσχετιστούν οι υποθέσεις του δορυφορικού και των δικαιωμάτων του champions league, αφού η δράση της διοίκησης της ΕΡΤ εδώ και ένα χρόνο παραπέμπει  σαφώς σε οργανωμένη συμπεριφορά που σαν αποτέλεσμα έχει την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και την μεγάλη ζημία της ΕΡΤ,  ώστε να σταματήσει η εκταμίευση έστω και ενός ευρώ,  πόσο  μάλλον των δεκάδων εκατομμυρίων για τα δικαιώματα του champions league».
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας