Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κατόπιν συνεργασίας και συμφωνίας εργαζομένων με τον αντιδήμαρχο, Σωκράτη Σκλιά, σήμερα βγήκαν απορριμματοφόρα προκειμένου να μαζέψουν τα σκουπίδια απο τα σχολεία και το νοσοκομείο Χαλκίδας.

τα σκουπίδια
τα σκουπίδια "έπνιξαν" την πόλη

Εν τω μεταξύ λόγω βροχής, η καθαριότητα είναι σε επιφυλακή σε περίπτωση που δημιουργηθούν προβλήματα στο Δήμο, απο τα σκουπίδια και φρεάτια. Να σημειωθεί ότι η κατάληψη στις υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχιστεί και αύριο, στα πλαίσια κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Χαλκίδας, που μόλις εστάλη στα ΜΜΕ: 

Για να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε κοινωνικές υποδομές και στη δημόσια υγεία.

Δράσεις προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα σε κοινωνικές υποδομές, ανησυχία για τη δημόσια υγεία και κίνδυνος πλημμυρών λόγω της αλλαγής των καιρικών συνθηκών, ανέλαβαν οι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα και το Εργοτάξιο του Δήμου Χαλκιδέων.

Παρά τη συνεχιζόμενη κατάληψη -και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Σωκράτη Σκλιά- εργάτες Καθαριότητας ανέλαβαν από το πρωί την αποκομιδή των απορριμμάτων στους χώρους γύρω από τα σχολεία, τους παιδικούς σταθμούς, το νοσοκομείο και άλλα ευαίσθητα σημεία, όπως θα καθαριστεί αύριο και ο χώρος της λαϊκής αγοράς.

Και βέβαια, υπάρχει συνεργείο σε επιφυλακή για την περίπτωση έκτακτων αναγκών εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Παράλληλα, με το «Βοήθεια στο Σπίτι» συνεχίζουν να αντιμετωπίζονται όλα τα περιστατικά εξυπηρέτησης αδύναμων ομάδων και μοναχικών ατόμων που χρίζουν κοινωνικής φροντίδας ενώ με τη λειτουργία Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εξυπηρετούνται οι οικογένειες που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αλλού τα παιδιά τους.

 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας