Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη θέση του Συνδυασμού του κυρίου Παπαγγελή για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:
Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς
Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς
«Ως Συνδυασμός "ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" Στερεάς Ελλάδας θα το εκτιμήσουμε και θα δώσουμε απάντηση.

Ως Δήμαρχος Λαμιέων και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ε.Δ. Στερεάς Ελλάδας και της Κ.Ε.Δ.Ε., έχω να σημειώσω ότι, η κατοχύρωση, η διεύρυνση και η ανάδειξη του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι υπόθεση όλων μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως συμμετοχικός θεσμός μέχρι σήμερα, επιδιώκει τη σύνθεση θέσεων και απόψεων, την προγραμματική σύγκλιση και τη διεύρυνση του ρόλου της κοντά στον πολίτη.

Μάλιστα, σε μια εποχή όπου οι πολίτες βιώνουν την οικονομική κρίση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση τη φτώχεια και την ένδεια, ο ρόλος μας ως Αυτοδιοικητικές δυνάμεις μας υποχρεώνει να βρισκόμαστε κοντά στον πολίτη και να μετριάσουμε τις οποιεσδήποτε επιπτώσεις.

Σε ότι αφορά την Στερεά Ελλάδα, όλα αυτά γίνονται περισσότερο κρίσιμα γιατί μιλάμε για μια Περιφέρεια του Στόχου 2, με αναιμικά χρηματοδοτικά προγράμματα και με πλεόνασμα ελλείψεων.

Όλα αυτά, δεν μπορεί παρά να αποτελέσουν στοιχεία του προγραμματικού διάλογου με όλες τις δυνάμεις και σε όλα τα επίπεδα, για μια ισχυρή έκφραση της Αυτοδιοίκησης σε Περιφερειακό επίπεδο.

Τα θέματα της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια, χρειάζονται λύσεις και θέσεις που θα προκύπτουν από Σύνθεση, Σύγκλιση, Υπέρβαση και Συναπόφαση.»Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας