Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών ο Δήμος Λαμιέων διευκρινίζει τα παρακάτω:
Ο Δήμος μας, από πολύ νωρίς γνώριζε και γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και τις αρμοδιότητες του σύμφωνα με τον "Καλλικράτη".

Δεν αιφνιδιάστηκε από κανέναν και από τίποτα. Αντίθετα, με δύο επιστολές του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, ζητούσαμε το πλαίσιο όπως επίσης και τον τρόπο χρηματοδότησης για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα.

Ο Δήμος Λαμιέων, όπως και συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι της Περιφέρειας, ενημερώθηκαν με την ΚΥΑ 35415/28-7-2011 και την εγκύκλιο 38 του ΥΠ.ΕΣ. που υπεγράφη στις 28 Ιουλίου 2011, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ως Δήμος Λαμιέων, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, σχεδιάσαμε και προωθήσαμε τη διαδικασία όπως ακριβώς προβλέπουν οι Νόμοι και οι εντολές του Υπουργείου και στους χρόνους που αυτό είχε προσδιοριστεί.

Ως Δήμος, είμαστε έτοιμοι, μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το έργο της μεταφοράς των μαθητών σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Θέλουμε ακόμη να διευκρινίσουμε, ότι τα όποια προβλήματα είτε αυτά υπάρχουν, είτε αναδεικνύονται, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που έχει καθορίσει το ΥΠ.ΕΣ. που χρηματοδοτεί την μεταφορά των μαθητών και που τηρούμε απαρέγκλιτα.

Παραβιάζουν ανοικτές θύρες, όσοι προσπαθούν να επιμερίσουν ευθύνες στους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Λαμιέων.Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

08/02/2018
Η ταινία «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι: απελευθέρωση» έρχεται στον Κινηματογρ...
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/02/2018
Η παιδική ταινία «Το γατοξόρκι» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 15 εώς την Τετάρτη 21 Φεβρο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας