Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών ο Δήμος Λαμιέων διευκρινίζει τα παρακάτω:
Ο Δήμος μας, από πολύ νωρίς γνώριζε και γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και τις αρμοδιότητες του σύμφωνα με τον "Καλλικράτη".

Δεν αιφνιδιάστηκε από κανέναν και από τίποτα. Αντίθετα, με δύο επιστολές του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, ζητούσαμε το πλαίσιο όπως επίσης και τον τρόπο χρηματοδότησης για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα.

Ο Δήμος Λαμιέων, όπως και συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι της Περιφέρειας, ενημερώθηκαν με την ΚΥΑ 35415/28-7-2011 και την εγκύκλιο 38 του ΥΠ.ΕΣ. που υπεγράφη στις 28 Ιουλίου 2011, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ως Δήμος Λαμιέων, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, σχεδιάσαμε και προωθήσαμε τη διαδικασία όπως ακριβώς προβλέπουν οι Νόμοι και οι εντολές του Υπουργείου και στους χρόνους που αυτό είχε προσδιοριστεί.

Ως Δήμος, είμαστε έτοιμοι, μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το έργο της μεταφοράς των μαθητών σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Θέλουμε ακόμη να διευκρινίσουμε, ότι τα όποια προβλήματα είτε αυτά υπάρχουν, είτε αναδεικνύονται, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που έχει καθορίσει το ΥΠ.ΕΣ. που χρηματοδοτεί την μεταφορά των μαθητών και που τηρούμε απαρέγκλιτα.

Παραβιάζουν ανοικτές θύρες, όσοι προσπαθούν να επιμερίσουν ευθύνες στους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Λαμιέων.Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας