Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών ο Δήμος Λαμιέων διευκρινίζει τα παρακάτω:
Ο Δήμος μας, από πολύ νωρίς γνώριζε και γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και τις αρμοδιότητες του σύμφωνα με τον "Καλλικράτη".

Δεν αιφνιδιάστηκε από κανέναν και από τίποτα. Αντίθετα, με δύο επιστολές του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, ζητούσαμε το πλαίσιο όπως επίσης και τον τρόπο χρηματοδότησης για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα.

Ο Δήμος Λαμιέων, όπως και συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι της Περιφέρειας, ενημερώθηκαν με την ΚΥΑ 35415/28-7-2011 και την εγκύκλιο 38 του ΥΠ.ΕΣ. που υπεγράφη στις 28 Ιουλίου 2011, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ως Δήμος Λαμιέων, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, σχεδιάσαμε και προωθήσαμε τη διαδικασία όπως ακριβώς προβλέπουν οι Νόμοι και οι εντολές του Υπουργείου και στους χρόνους που αυτό είχε προσδιοριστεί.

Ως Δήμος, είμαστε έτοιμοι, μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το έργο της μεταφοράς των μαθητών σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Θέλουμε ακόμη να διευκρινίσουμε, ότι τα όποια προβλήματα είτε αυτά υπάρχουν, είτε αναδεικνύονται, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που έχει καθορίσει το ΥΠ.ΕΣ. που χρηματοδοτεί την μεταφορά των μαθητών και που τηρούμε απαρέγκλιτα.

Παραβιάζουν ανοικτές θύρες, όσοι προσπαθούν να επιμερίσουν ευθύνες στους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Λαμιέων.Δημοφιλή σήμερα

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

22/10/2018
Μια ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή....
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

Νέο κατάστημα γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ στη Χαλκίδα

23/10/2018
Το γνωστό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ Εξαρχής, απέκτησε αδελφάκι. Άνοιξε στην Χαλκίδα το νέο κατάστημα Εξαρχής Pop Up Stor...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας