Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Για να μην δημιουργούνται λαθεμένες εντυπώσεις σε σχέση με τη μεταφορά των μαθητών ο Δήμος Λαμιέων διευκρινίζει τα παρακάτω:
Ο Δήμος μας, από πολύ νωρίς γνώριζε και γνωρίζει τις υποχρεώσεις του και τις αρμοδιότητες του σύμφωνα με τον "Καλλικράτη".

Δεν αιφνιδιάστηκε από κανέναν και από τίποτα. Αντίθετα, με δύο επιστολές του Δημάρχου Λαμιέων Γιώργου Κοτρωνιά στον Υφυπουργό Εσωτερικών κ. Ντόλιο, ζητούσαμε το πλαίσιο όπως επίσης και τον τρόπο χρηματοδότησης για να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα.

Ο Δήμος Λαμιέων, όπως και συνολικά η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι Δήμοι της Περιφέρειας, ενημερώθηκαν με την ΚΥΑ 35415/28-7-2011 και την εγκύκλιο 38 του ΥΠ.ΕΣ. που υπεγράφη στις 28 Ιουλίου 2011, για τις επόμενες κινήσεις τους.

Ως Δήμος Λαμιέων, μέσα από έναν αγώνα δρόμου, σχεδιάσαμε και προωθήσαμε τη διαδικασία όπως ακριβώς προβλέπουν οι Νόμοι και οι εντολές του Υπουργείου και στους χρόνους που αυτό είχε προσδιοριστεί.

Ως Δήμος, είμαστε έτοιμοι, μόλις ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη διαδικασία να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας το έργο της μεταφοράς των μαθητών σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία.

Θέλουμε ακόμη να διευκρινίσουμε, ότι τα όποια προβλήματα είτε αυτά υπάρχουν, είτε αναδεικνύονται, είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο που έχει καθορίσει το ΥΠ.ΕΣ. που χρηματοδοτεί την μεταφορά των μαθητών και που τηρούμε απαρέγκλιτα.

Παραβιάζουν ανοικτές θύρες, όσοι προσπαθούν να επιμερίσουν ευθύνες στους Δήμους και συγκεκριμένα στο Δήμο Λαμιέων.Δημοφιλή σήμερα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
Η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την απασχόληση των εργαζόμενων

Η Κυβέρνηση θα διασφαλίσει τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και την απασχόληση των εργαζόμενων

21/2/2019
Tην Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019 ο τέως Υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ...
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς

22/2/2019
Η Σκύρος σε αποκριάτικους ρυθμούς υποδέχτηκε τον Αντέννα....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας