Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την Eρώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος Ανατολάκης για την εγκατάσταση παραρτήματος του Ο.ΚΑ.ΝΑ. στην Νίκαια δίπλα σε σχολεία, σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό 4 νέα παιδιά να εισαχθούν σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά από χρήση ναρκωτικών σε σχολείο.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής είχε ζητήσει προ ημερών την απομάκρυνση του παραρτήματος του Ο.ΚΑ.ΝΑ. σε άλλο χώρο, καθότι ο προτεινόμενος βρίσκεται σε απόσταση 20 μέτρων από 2 σχολεία της Νίκαιας.

Εξέφρασε μάλιστα τους επαπειλούμενους κινδύνους οι μαθητές να έρθουν αντιμέτωποι με την προώθηση ναρκωτικών. Δεν πρόλαβαν να περάσουν μερικές ημέρες, και 4 νέοι στα Ιωάννινα έπεσαν σε κώμα από χρήση ναρκωτικών ουσιών κατά τη διάρκεια της κατάληψης λυκείου της πόλης.

Το γεγονός αυτό αποδεικνύει με ηχηρό τρόπο ότι το πρόβλημα των ναρκωτικών είναι υπαρκτό και απειλεί την ευάλωτη και ευαίσθητη ηλικία των μαθητών.

Για το τελευταίο περιστατικό ο Βουλευτής κατέθεσε επίσης Ερώτηση ζητώντας να αντιμετωπιστεί το τραγικό φαινόμενο διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών στα υπό κατάληψη σχολεία με διακριτικούς ελέγχους υπόπτων εξωσχολικών στοιχείων, γύρω από τα σχολικά συγκροτήματα.
Επειδή λοιπόν πολλές φορές οι εξελίξεις προσπερνούν τις προβλέψεις, ο Γιώργος Ανατολάκης κάνει έκκληση στην Κυβέρνηση να αντιμετωπίσει με περισσότερη σοβαρότητα τους κινδύνους που απειλούν την νέα γενιά της πατρίδας μας.

Πριν συμβούν πανόμοια τραγικά περιστατικά να απομακρύνει άμεσα το παράρτημα του Ο.ΚΑ.ΝΑ. από το συγκεκριμένο χώρο στην Νίκαια και από όποιον άλλο χώρο στην Ελλάδα γειτνιάζει με σχολεία. Το πρόγραμμα είναι σωστό και πρέπει να δώσουμε χείρας βοηθείας στους χιλιάδες συμπολίτες μας που υποφέρουν από αυτήν την μάστιγα, το μέλλον των παιδιών μας όμως είναι αδιαπραγμάτευτο για να το διακινδυνεύουμε από το τέρας των ναρκωτικών.
Δημοφιλή σήμερα

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

Το νέο Μουσείο της Αρέθουσας κατακλύστηκε από γυναίκες στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Εύβοιας

21/6/2018
Το Επιμελητήριο Εύβοιας πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την ...
Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

Αγροτικό Κέντρο Έρευνας Καινοτομίας και Εφαρμογών ιδρύει ο Δήμος Χαλκιδέων

22/6/2018
Με την υπογραφή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελου Αποστόλου, παραχωρήθηκε στον Δήμο Χαλκιδέων...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας