Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο ΔΟΑΠΠΕΧ, στα πλαίσια των νέων του αρμοδιοτήτων, έχει θέσει ως στόχο την πολιτιστική αναβάθμιση της πόλης μας, μέσω της δημιουργίας νέων δομών δημιουργικής απασχόλησης των νέων και ενίσχυσης των υπαρχουσών πολιτιστικών εργαστηρίων (μουσικής, χορού κ.ά) σε όλη την επικράτεια του Δήμου Χαλκιδέων.
Λίλιαν Ζλακώνη
Λίλιαν Ζλακώνη

Στα πλαίσια αυτά, έχει αποσταλεί σχετικό ενημερωτικό υλικό σε όλα τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων, που αφορά τη δημιουργία νέων μουσικών τμημάτων, «ΠΑΙΔΙΚΗΣ & ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ», με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από την εκπαιδευτική κοινότητα (οι συμμετοχές θα υποβληθούν μέσω των σχολείων).

Επιπλέον αυτή η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται και σε όλες τις νέες και νέους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Χαλκιδέων, που έχουν αποφοιτήσει, εργάζονται, είναι φοιτητές κλπ. και ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.
Για την αποστολή των συμμετοχών αυτών (με πλήρη στοιχεία: Όνομα, Επώνυμο, περιοχή, τηλ/νο, e-mail κλπ) μπορεί να γίνεται ταχυδρομικά ή μέσω fax, e-mail κλπ., όπως:
Δ/νση: Κλειστό Κανήθου (Απόλλωνος & Αναγνωστοπούλου) Τ.Κ. 34100
E-MAIL: [email protected] / fax: 2221088930
Πληροφορίες: 2221037877

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

• Για τα Δημοτικά σχολεία, μόνο μαθήτριες των (από τάξεις Ε΄& ΣΤ΄), με ή χωρίς μουσικές γνώσεις,, καθώς θα υπάρξει ειδική μέριμνα μουσικής εκπαίδευσής τους.
• Για τους α)μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων και όσων έχουν β)αποφοιτήσει εργάζονται, είναι φοιτητές κλπ. απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους, είναι (τουλάχιστον) Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ (ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ).
 Προθεσμία Δηλώσεων συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη χορωδία που στόχο έχει να ασχοληθεί με την προκλασική – κλασική και σύγχρονη μουσική (Ελληνική και ξένη). Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο και δυνατό, άξιο αναφοράς, που θα μπορεί να παρουσιάζει τη δουλεία του και να αξιοποιείται τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό και γιατί όχι παγκόσμιο επίπεδο, μέσω πολιτιστικών ανταλλαγών και ειδικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είναι ήδη σε εξέλιξη.

 

 
Δημοφιλή σήμερα

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα για τον Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλο

14/1/2019
Το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 εκοιμήθει ο Μητροπολίτης Σιατίστης Παύλο. Το απόγευμα της Δευτέρας 14...
Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

Σε λαϊκό προσκύνημα στη Χαλκίδα το σκήνωμα του Μητροπολίτη Σιατίστης Παύλου

14/1/2019
Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Παύλου θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο...
Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος

14/1/2019
Αποδήμησε εις Κύριον αργά το βράδυ της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019 ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Παύλος, σε ηλικία 71 ετών....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας