Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Η ΔΑΚΕ Π.Ε. Χαλκίδας σχολιάζει τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και επισημαίνει πως ο ίδιος ομολογεί την αποτυχία και ανικανότητά του.

Η ΔΑΚΕ Π.Ε Χαλκίδας μεταξύ άλλων αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας σε συνέντευξή του σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» δήλωσε: «Θα ήθελα πολύ να εγγυηθώ σε όλους μία άμεση λύση, μία καλύτερη ζωή σήμερα. Θα ήμουν ο ευτυχέστερος άνθρωπος του κόσμου αν μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν μπορώ».

Δηλαδή ομολογεί ο ίδιος αυτό που το σύνολο του ελληνικού λαού το γνωρίζει ήδη. Σε άλλο σημείο λέει πάλι τα γνωστά ψέματα για τα περί μάχης που θα δώσει για να μην πτωχεύσει η χώρα, την ώρα που ο ελληνικός λαός επιθυμεί την εδώ και τώρα παραίτηση και «πτώχευση» της ανάλγητης κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Mας αποκαλύπτει επίσης ότι «πονάει, θλίβεται και αγανακτεί, αλλά δε θα το βάλει κάτω». Ο Πρωθυπουργός μιας χώρας δεν είναι …μοιρολογίστρα. Κυβερνάει, παίρνει αποφάσεις, δεν ζητάει από τους πολίτες να τον …λυπηθούν.

Ουδείς υποχρέωσε τον κ. Παπανδρέου να γίνει πρωθυπουργός. Δεν του βάλαμε το μαχαίρι στο λαιμό για να μας σώσει, αλλά ο ίδιος το επιδίωξε εξαπατώντας τους πολίτες για να κερδίσει την εξουσία.

Εμείς στη ΔΑΚΕ/Π.Ε. Χαλκίδας κατανοούμε την απόγνωση και την ανικανότητα του πρωθυπουργού και επειδή, μάλλον, εκλιπαρεί για την απόσυρσή του στην «εφεδρεία», δηλώνουμε ότι:

Η κοινωνία απαιτεί αλήθεια, διαφάνεια και καθαρές λύσεις.
Εκλογές ΤΩΡΑ για να φύγουν οι ψεύτες και οι ανίκανοι του ΠΑΣΟΚ.
Η χώρα θέλει πρωθυπουργό, όχι …Βασιλάκη Καΐλα!!

Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας