Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Οι πρόσφατες εκλογές στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Στερεάς και Εύβοιας ανέδειξαν για άλλη μια φορά την γνωστή πολιτική ελαφρότητατα του ΠΑΣΟΚ. Η φήφιση και εφαρμογή του Καλλικράτη, με τον τρόπο που έγινε, έχει καταλύσει ουσιαστικά την αυτοδιοικητική δομή του κράτους.
ΝΟ.Δ.Ε Εύβοιας
ΝΟ.Δ.Ε Εύβοιας

Νομίζουν, ότι η κομματική πειθαρχεία των αυτοδιοικητικών θα βγάλει τους Δήμους από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Από την δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ αναζητούν άφωνους και αδύναμους για να συμμαχήσουν με καιροσκόπους και αριβίστες ώστε να χαλιναγωγήσουν την αυτοδιοίκηση.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που όλοι μας τόσο καλά γνωρίζουμε! 
Ειδικά οι Ευβοιώτες αυτοδιοικητικοί που επέλεξαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είναι εκτεθημένοι απέναντι στους δημότες τους, που δοκιμάζονται και υποφέρουν.

Το νεοσύστατο προεδρείο της ΠΕΔ Στερεάς και Εύβοιας είναι δείγμα γραφής της αντίληψης ότι το κόμμα είναι πάνω από τα συμφέροντα των πολιτών και του τόπου. Η Εύβοια για άλλη μία φορά θυσιάστηκε για εξυπηρετήσει τα κομματικά του συμφέροντα το ΠΑΣΟΚ.

Καλούμε λοιπόν αυτούς που ξέθαψαν το κοστούμι του πρασινοφρουρού αλλά και αυτούς που το έραψαν πρόσφατα να το φορέσουν, ώστε να είναι διακριτοί και να περπατήσουν δίπλα από τους πολίτες που διαμαρτύρονται.
Μόνο έτσι θα καταλάβουν το τι τους περιμένει.         

Γραφείο Τύπου
ΝΟ.Δ.Ε ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας