Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος ανέλαβε την Ηγεσία του Σώματος από τον απερχόμενο Αρχηγό, Αντιστράτηγο ε.α. Ελευθέριο Οικονόμου.

Ελληνική Αστυνομία.
Ελληνική Αστυνομία.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ομιλίες εκφώνησαν ο νέος Αρχηγός του Σώματος, καθώς και ο απερχόμενος. Προηγήθηκε δοξολογία χοροσταντούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη Νεκτάριου Κιούλου και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παρέλαση τμημάτων Δοκίμων Υπαστυνόμων.

Στην τελετή για την παράδοση - ανάληψη της Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας παρέστησαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Γρηγόριος Τασούλας, ο Γενικός Γραμματέας Ασφάλειας - Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Θεόδωρος Μπούφης, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Πρέσβης κ. Κωνσταντίνος Μπίκας, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ε.Θ.Α. Πτέραρχος (Ι) Ιωάννης Γιάγκος, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Ν. Αντιναύαρχος Δημήτριος Ελευσινιώτης, ο Αρχηγός του Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Κλόκοζας, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Πυροσβεστικού Σώματος Υποστράτηγος Σωτήριος Γεωργακόπουλος, εκπρόσωποι Δικαστικών και Εισαγγελικών Αρχών, επίτιμοι Αρχηγοί της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και ενώσεων, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

πηγή: newsbomb.gr
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

17/6/2018
Η ταινία «Οι απίθανοι 2» σε 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone, από την Πέμπτη 21 έως και την Κυριακή 24 Ιουν...
Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την «Ελένη» του Ευρυπίδη

23/6/2018
Το Θέατρο Χαλκίδας στο πλαίσιο του bio-Mechanical Festival 2018 παρουσιάζει την τραγωδία του Ευριπίδη Ελένη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κατσάνου, σ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας