Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
«Η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη διαμόρφωση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς και στην επιλογή των παραγωγών, που θα υλοποιούνται, είναι το ζητούμενο στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σας θέλω συνυπεύθυνους».
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου κατά τη χθεσινή συνάντηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τα προεδρεία των Σωματείων: Ελλήνων Σκηνοθετών, Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου, Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Βίντεο, Σεναριογράφων, Μουσικοσυνθετών-Στιχουργών, Θεάματος Ακροάματος, Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου-Τηλεόρασης και Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στις θέσεις και τους βασικούς άξονες της Νέας Δημοκρατίας για τη δημόσια τηλεόραση, που ήδη έχουν παρουσιαστεί, τονίζοντας ότι έχουν διαφορετική οπτική θεώρηση για τον καθορισμό του ρόλου της, ο οποίος θα πρέπει εκτός από ενημερωτικός και ψυχαγωγικός να είναι και αναπτυξιακός.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα αιτήματα των εν λόγω κλάδων και για τα χρόνια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και συμφώνησαν στην ανάγκη συμμετοχής όλων στις αποφάσεις, που θα ληφθούν, με στόχο τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και σε θέματα που αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα.

Θετική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Σίμου Κεδίκογλου για περαιτέρω συνεργασία, καθώς, όπως δήλωσε: «έχουμε κοινούς στόχους» και προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, οπότε και θα καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους.
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

15/11/2018
Η ταινία «Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια» έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ...
Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του Συλλόγου «τ΄ αλωνάκι»

Πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα του Συλλόγου «τ΄ αλωνάκι»

14/11/2018
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εσπερίδα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελληνικής Πολιτιστικής Παράδοσης Χαλκίδας «τ΄ αλωνάκι» με θέμα: Χόρεψε για μια...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας