Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
«Η συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη διαμόρφωση του προγράμματος της δημόσιας τηλεόρασης, καθώς και στην επιλογή των παραγωγών, που θα υλοποιούνται, είναι το ζητούμενο στη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Σας θέλω συνυπεύθυνους».
Σίμος Κεδίκογλου
Σίμος Κεδίκογλου

Αυτό επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Εύβοιας, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ της Νέας Δημοκρατίας, Σίμος Κεδίκογλου κατά τη χθεσινή συνάντηση, η οποία έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, με τα προεδρεία των Σωματείων: Ελλήνων Σκηνοθετών, Σκηνοθετών Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου, Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου, Τηλεόρασης και Βίντεο, Σεναριογράφων, Μουσικοσυνθετών-Στιχουργών, Θεάματος Ακροάματος, Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου-Τηλεόρασης και Πνευματικών Δικαιωμάτων.

Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφέρθηκε στις θέσεις και τους βασικούς άξονες της Νέας Δημοκρατίας για τη δημόσια τηλεόραση, που ήδη έχουν παρουσιαστεί, τονίζοντας ότι έχουν διαφορετική οπτική θεώρηση για τον καθορισμό του ρόλου της, ο οποίος θα πρέπει εκτός από ενημερωτικός και ψυχαγωγικός να είναι και αναπτυξιακός.

Παράλληλα, ενημερώθηκε για τα αιτήματα των εν λόγω κλάδων και για τα χρόνια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν και συμφώνησαν στην ανάγκη συμμετοχής όλων στις αποφάσεις, που θα ληφθούν, με στόχο τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση της δημόσιας τηλεόρασης, αλλά και σε θέματα που αφορούν στα πνευματικά δικαιώματα.

Θετική ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Σίμου Κεδίκογλου για περαιτέρω συνεργασία, καθώς, όπως δήλωσε: «έχουμε κοινούς στόχους» και προς την κατεύθυνση αυτή αποφασίστηκε το επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση, οπότε και θα καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους.
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...
Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία η συνεδρίαση της...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας