Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Ψήφισμα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, στις 24-10-2011, σχετικά με το αίτημα συνέχισης λειτουργίας του ΚΕΥΠ Λαμίας.
 Σε συνέχεια του από 20-7-2011 ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, θεωρούμε προσβλητικό και απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Υπουργός και ο αρμόδιος Υφυπουργός αρνούνται επί τρίμηνο συνάντηση μαζί μας για ένα σοβαρότατο ζήτημα της περιοχής όπως είναι η συνέχιση της λειτουργία; του ΚΕΥΠ Λαμίας και η παραχώρηση του Στρατοπέδου "Τσαλτάκη".

Αρνούνται να δεχτούν, όχι το Δήμαρχο ο οποίος μπορεί να μην τους είναι πολιτικά αρεστός, αλλά το Δήμαρχο μαζί με τους Βουλευτές και τους Φορείς του Νομού οι οποίοι θέλουν να είναι παρόντες σε μία τέτοιας σημασίας συνάντηση.

Καλούμε τον Υπουργό να ορίσει το συντομότερο δυνατόν μέρα συνάντησης γιατί είναι υποχρέωση του να ακούσει τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και όχι να προχωρά σε αποφάσεις και τετελεσμένα γεγονότα που έχουν βαρύτατες επιπτώσεις για το μέλλον της περιοχής.

Το ΚΕΥΠ και η λειτουργία του για τη Λαμία, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας και δεν πρόκειται να το αφήσουμε να χαθεί μέσα στο νεφελώδες περιβάλλον του μνημονίου.

Η Λαμία, με τις άρτιες εγκαταστήσεις και την κεντροβαρή της θέση, μπορεί να αποδείξει ότι εξασφαλίζει αποκέντρωση, οικονομία επιχειρησιακή, αποτελεσματικότητα και δεν πρόκειται να αποδεχτεί την αυθαίρετη διακοπή της λειτουργίας του ΚΕΥΠ.Δημοφιλή σήμερα

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

Στην εορτή της Αγίας Σοφίας στην Ξηρόβρυση ο Δήμαρχος Χαλκιδέων με αντιπροσωπεία του Δήμου

17/9/2018
Πανηγυρίζει σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 ο Ιερός Ναός Αγίας Σοφί...
Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού και ακτής στην Παραλία Αυλίδος

18/9/2018
Με το σύνθημα κάνε το καλό βγάλ' το από το γιαλό, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί Εθελοντισμός καθαρισμός βυθού...
Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

Επιστρέφει ανανεωμένος ο Home Radio 89.1

17/9/2018
Ο Home Radio 89.1, ο σταθμός που τα τελευταία χρόνια κάνει τη διαφορά στα ερτζιανά της Χαλκίδας ξεκινάει τις εκπομπές του στις 24 Σεπτεμβρίου 2018....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας