Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Χρήστος Παγώνης επανέρχεται στο θέμα της διαρροής λυμάτων απο το Βιολογικό Καθαρισμό Χαλκίδας και καταθέτει εκ νέου στο Πρόεδρο του Δ.Σ., αναφορά με την οποία ζητά απαντήσεις για το πρόβλημα. Την αναφορά συνυπογράφουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξής του, κ.κ.Ψύχας και Αδάμ.
Χρήστος Δ. Παγώνης
Χρήστος Δ. Παγώνης
Κύριε Δήμαρχε,
Στις 22-9-2011 σας αποστείλαμε έγγραφο ερώτημα μεταφέροντας τις αγωνίες και τις ανησυχίες κατοίκων του Δήμου εξ αιτίας του γεγονότος της διαρροής λυμάτων από τις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού, με συνεπακόλουθο όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται το γεγονός αυτό και ζητούσαμε υπεύθυνη ενημέρωση για την έκταση του προβλήματος και τις αιτίες του.

Αν και πέρασε ένας μήνας από την γνωστοποίηση, αγνοήσατε το θέμα, δείχνοντας πρωτοφανή αδιαφορία σε θεσμική σας υποχρέωση, υποτιμώντας και τους θεσμούς και το μέγεθος ενός τόσο σημαντικού προβλήματος για την πόλη και τους κατοίκους.

Επανερχόμενοι στο θέμα παρακαλούμε να μας γνωρίσετε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ως έχετε υποχρέωση σύμφωνα με τις διατάξεις της §9 του άρθρου 10 του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου:

Α) Ποιο είναι το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος.
Β) Την αιτία στην οποία οφείλεται η απόρριψη των λυμάτων στη θάλασσα.
Γ) Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί για την αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δ) Από πότε έχει να γίνει αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Βιολογικού Καθαρισμού προκειμένου να μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Με εκτίμηση
Χρήστος Δ. Παγώνης
Γιάννης Αδάμ
Γιώργος Ψύχας
 Δημοφιλή σήμερα

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Αλλάζει η ώρα την Κυριακή 28 Οκτωβρίου

22/10/2018
Μια ώρα πίσω θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, καθώς η ώρα αλλάζει από θερινή σε χειμερινή....
Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

Πρόγραμμα εορτασμού 28ης Οκτωβρίου 2018 στην Χαλκίδα

22/10/2018
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στην παραλία της Χαλκίδας....
Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων ο Γιάννης Μπάκας

Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων ο Γιάννης Μπάκας

23/10/2018
Την απόφασή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Χαλκιδέων στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου ανακοίνωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μπάκας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας