Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο επικεφαλής της παράταξης Γέφυρα Προόδου και Ελπίδας, Χρήστος Παγώνης και οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι, Χρ.Καρυστινός και Γ.Αδάμ, κατέθεσαν στον Πρόεδρο του Δ.Σ. ερώτηση σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την προστασία της περιοχλης του Λήλαντα, απο τυχόν νέα υπερχείλισή του, που θα δημιουργούσε τεράστιες καταστροφές σαν αυτές του 2009.

Χρήστος Παγώνης
Χρήστος Παγώνης
Κύριε Δήμαρχε, 
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο με την απόφασή του τον περασμένο Μάιο, ενέκρινε τη μελέτη οριοθέτησης των χειμάρρων και τα αντιπλημμυρικά έργα της περιοχής του Λήλαντα ποταμού, με την ομόφωνη προτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες και να δοθούν οι απαραίτητες εγκρίσεις ώστε το έργο της αντιπλημμυρικής προστασίας να ολοκληρωθεί σύντομα.
 
Όπως γνωρίζετε το Σεπτέμβριο του 2009 η μεγάλη πλημμύρα κατέστρεψε αρκετά τεχνικά έργα αλλά επέφερε επίσης και ολικές καταστροφές στις περιουσίες και τα σπίτια των κατοίκων που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή των εκβολών του Λήλαντα και όχι μόνο..

Βρισκόμαστε, ήδη στα μέσα του Φθινοπώρου του έτους 2011 και οι βροχές που άρχισαν επαναφέρουν στη μνήμη τις εφιαλτικές ώρες που έζησαν οι κάτοικοι της περιοχής του Λήλαντα ποταμού.

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε:

Σε ποια φάση βρίσκεται η εφαρμογή της σχετικής μελέτης για την κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων και της προστασίας των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής.

Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί εν όψει του κινδύνου των βροχοπτώσεων προκειμένου να μη ζήσουμε φαινόμενα του 2009 και να προστατευτούν οι περιουσίες των συμπολιτών μας που διαμένουν μονίμως στην περιοχή.

Με εκτίμηση
Χρήστος Δ. Παγώνης
Χρήστος Καρυστινός
Γιάννης ΑδάμΔημοφιλή σήμερα

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

22/02/2018
Η παιδική ταινία «Tad: Το μυστικό του βασιλιά Μίδα» έρχεται στον Κινηματογράφο...
Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η ταινία «1968» στον Κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

21/02/2018
Ο Κινηματογράφος ΜΑΓΙΑ movietone ανακοινώνει την έκτακτη προβολή της ταινίας «1968», μόνο τηνς Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018....
Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

Σύσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας για την μεταφορά μαθητών

22/02/2018
Συνάντηση εργασίας με θέμα τη μεταφορά μαθητών πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Φάνη Σπ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας