Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. και βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, τοποθετήθηκε πρώτος από τη Ν.Δ. στη συζήτηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης, ο οποίος μεταξύ άλλων ζήτησε εκλογές, υποστηρίζοντας πως είναι η μόνη λύση που θα δώσουν απάντηση και για τη συνταγή και για το μάγειρα.
Ο  Κώστας Μαρκόπουλος
Ο Κώστας Μαρκόπουλος

Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι η τρίτη φορά μέσα σε δύο χρόνια που ο κος Παπανδρέου αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Πριν από το διχαστικό δίλλημα του δημοψηφίσματος, είχαν προηγηθεί τουλάχιστον 15 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που αμφισβητούσαν τη δυνατότητα της κυβέρνησης να συνεχίσει και του Πρωθυπουργού να ηγηθεί σε αυτήν.

Μετά το διχαστικό δίλλημα, ο κος Πρωθυπουργός αντί να αλλάξει πολιτική, να ηρεμήσει την κοινοβουλευτική του ομάδα και να πείσει την κοινωνία, έκανε το αντίθετο.

Εκβιάζει την κοινωνία και αγνοεί τους Βουλευτές του. Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον Πρωθυπουργό να ρισκάρει σε δημοψήφισμα στρατηγικές επιλογές της χώρας όπως είναι η ένταξή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στη ζώνη του ευρώ; Με ποιο δικαίωμα κύριε Παπανδρέου ανοίγετε τη χαραμάδα εξόδου από το ευρώ; Το ίδιο κάνετε και με το Δ.Ν.Τ. Με ποιο δικαίωμα ταυτίζετε τη δανειακή σύμβαση με την πολιτική σας και την Ευρώπη;

Η λύση είναι μόνο μία. Εκλογές τώρα! Οι εκλογές θα δώσουν απάντηση και για τη συνταγή και για τον μάγειρα, δηλαδή και ποια είναι η καλύτερη πολιτική και ποιος είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός να την υπηρετήσει. Για να περάσετε την πολιτική σας στην κοινωνία, στρέφετε την μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης. Αυτό προκαλεί πανικό και ακυβερνησία. Το ζήσαμε στον πετροπόλεμο της Αθήνας, το ζήσαμε στην κατάληψη των δημοσίων κτηρίων, το ζήσαμε στην ακύρωση της παρέλασης στη Θεσσαλονίκη. Δεν το συνιστούμε αλλά πρέπει να το μεταφράσουμε. Και η καλύτερη μετάφραση της εκτόνωσης, είναι οι εκλογές.

Ζητώ από τους Βουλευτές της αντιπολίτευσης, να καταψηφίσουν την κυβέρνηση αν το νιώθουν σαν πατριωτικό καθήκον και αν είναι το ελάχιστο που μας έμεινε. Ζητώ από τους Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ρίξουν την κυβέρνησή τους. Είτε γιατί το αισθάνονται σαν πατριωτικό καθήκον είτε από ελάχιστο ένστικτο προσωπικής πολιτικής αυτοσυντήρησης.

Σταματήστε τον κύριο Παπανδρέου τώρα! Ψηφίστε κοιτάζοντας τα παιδιά σας και τις επόμενες γενιές στα μάτια και σκεπτόμενοι το χρέος που έχετε απέναντί τους

Απευθυνόμενος στον κύριο Ρέππα ιδιαιτέρως του είπε:

«Αποκαλέσατε τον πρωθυπουργό χρεοφάγο. Από πού προκύπτει αυτό κύριε Υπουργέ; Ο κύριος Παπανδρέου υπέγραψε τη νέα δανειακή σύμβαση με την πρόβλεψη το χρέος το 2021 να είναι ίσο με το χρέος του 2009! Δεν είναι χρεοφάγος είναι κρεοφάγος. Έβαλε στην κρεατομηχανή την κοινωνία για να γίνει το πείραμα στην Ελλάδα»

 

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας