
Ειδικότερα χθες το απόγευμα, οι δύο (2) παθόντες αλλοδαποί, Πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 23 και 18 ετών αντίστοιχα, μετέβησαν σε οικία στην περιοχή της Αμαρύνθου, όπου τους ανέμεναν οι τρεις δράστες ομοεθνείς τους προκειμένου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, να διευθετήσουν οικονομική τους διαφορά.
Κατά την παραμονή τους στην οικία προέκυψε διαπληκτισμός και οι δύο παθόντες δέχτηκαν επίθεση από τους τρεις δράστες ομοεθνείς τους με μαχαίρι, λοστό και ξύλινο ρόπαλο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 23χρονος με μαχαίρι στην πλάτη και ο 18χρονος στο κεφάλι και στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι δύο παθόντες κατάφεραν να διαφύγουν και να μεταβούν με το όχημά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και νοσηλεύονται μέχρι τώρα, ενώ οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από άμεση κινητοποίηση και σε σύντομο χρονικό διάστημα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας αναζήτησαν τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή της Αμαρύνθου και εντόπισαν τον 18χρονο, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τον 23χρονο παθόντα και συνελήφθη. Επίσης από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 18χρονος δράστης, είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στην Χώρα.
Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο συνεργών του 18χρονου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ερέτριας.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.