Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παναγιώτης Σίμωσης, που έχει ήδη μια θητεία στην πλάτη του, δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστες καταγγελίες των δύο άλλων υποψηφίων, που αφορούν στην οικονομική διαχείριση που έγινε από την απερχόμενη Διοίκηση του φορέα. Για αστοχία του Χρ.Κούτα λόγω άγνοιας και καπρίτσια του Γ.Λιονάκη, μίλησε ο Π.Σίμωσης και έπεται συνέχεια….

Παναγιώτης Σίμωσης
Παναγιώτης Σίμωσης

Σ’ότι αφορά τον Χρήστο Κούτα, ο Π.Σίμωσης δήλωσε πως δεν θα τον κρίνει, δεδομένου ότι δεν έχει την επιμελητηριακή εμπειρία, επομένως οι όποιες επισημάνσεις του επί των οικονομικών και της διαχείρισής τους, είναι άστοχες…

Όσο για τον Γιάννη Λιονάκη, ο Π.Σίμωσης ήταν ολίγον τι.. πιο σκληρός… «Θα έπρεπε καταρχήν να έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί από αντιπρόεδρος πρώτα, και μετά να ασκεί κριτική στην απερχόμενη Διοίκηση, μέλος της οποίας και ο ίδιος παραμένει» επισήμανε ο Π.Σίμωσης και αναφερόμενος στις επιχορηγήσεις σε σωματεία και συλλόγους, τόνισε πως «δίνονται βάση του "Τύπου Λιονάκη", όπως το έχουμε ονομάσει και σε πάρα πολλές περιπτώσεις με τη σύμφωνη γνώμη του. Είναι κουτό αυτό που γίνεται τώρα, περί κριτικής των επιχορηγήσεων. Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Ας πάμε σε έναν εποικοδομητικό διάλογο με επιχειρήματα για τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα μέλη μας, προκειμένου να τον πάμε ένα βήμα πιο μπροστά τον φορέα. Όλα τα άλλα είναι προσωπικά καπρίτσια».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας