Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ενημερωτική διάλεξη για τα Συμπληρώματα Διατροφής θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ευβοίας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008.

 

«Συμπληρώματα Διατροφής …λίγο απ’ όλα…» είναι το θέμα της Επιστημονικής – Ενημερωτικής διάλεξης, που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Εύβοιας, την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και ώρα 12.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Παλίρροια» στην Χαλκίδα.
Εισηγητής της διάλεξης είναι ο Αναπληρωτής Καθηγητής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νικόλαος Σιταράς, ο οποίος θα μιλήσει για τα συμπληρώματα διατροφής, ένα επίκαιρο ζήτημα, που βρίσκεται πολύ συχνά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του πολίτη.
Πόσο σημαντική είναι η χρήση των συμπληρωμάτων διατροφής;
Ποια είναι τα οφέλη τους και ποιες ανάγκες του οργανισμού μας καλύπτουν;
Ποιοι πρέπει να λαμβάνουν τα συμπληρώματα διατροφής;
Πότε η χρήση τους οδηγεί στη κατάχρηση;
Όλα τα παραπάνω αποτελούν μερικά μόνο από τα σημεία που θα προσεγγίσει και στα οποία θα τοποθετηθεί στην εισήγησή του ο καθηγητής Νικόλαος Σιταράς.

Υποστηρικτής και ευγενικός χορηγός της εκδήλωσης, που διοργανώνεται με στόχο την ενημέρωση των Φαρμακοποιών για τα συμπληρώματα διατροφής, είναι η Olvos Science, η φαρμακευτική εταιρία, που επί σειρά ετών βρίσκεται με συνέπεια και ευθύνη στο πλευρό του Έλληνα Φαρμακοποιού, ενός επιστήμονα που οφείλει να παρακολουθεί τις εξελίξεις, να τις επεξεργάζεται και να τις αφομοιώνει προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.
 Ο Φαρμακοποιός ως Σύμβουλος Υγείας, είναι φίλος και πρόσωπο εμπιστοσύνης. Είναι εκείνος που δίνει την επιστημονική συμβουλή, την καθοδήγηση σε κάθε πρόβλημα υγείας και είναι προσιτός όλες τις ώρες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η Olvos Science, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο του στη σύγχρονη εποχή, υποστηρίζει τον ρόλο του, και συνδράμει στην επιμόρφωσή του, μεταξύ άλλων και μέσω της ουσιαστικής υποστήριξης ειδικών επιστημονικών συναντήσεων που πραγματοποιούνται για αυτό το σκοπό.
Δημοφιλή σήμερα

Τα λεφτά της λαϊκής της Κύμης και το τετράδιο της ντροπής

Τα λεφτά της λαϊκής της Κύμης και το τετράδιο της ντροπής

16/03/2018
Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κ. Αλέξανδρος Θεοδώρου σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αναφέρει μεταξύ ...
Αισχύλου Ορέστεια στο Θέατρο Σέττας «Νίκος Παπακωνσταντίνου»

Αισχύλου Ορέστεια στο Θέατρο Σέττας «Νίκος Παπακωνσταντίνου»

16/03/2018
Ο Θίασος «Κασταλία», σε μια ξεχωριστή Σκηνική Συνάντηση με το Θεατρικό Εργαστήρι Κύκλος, Αμαρύνθου, παρουσιάζει την Τριλογία του Α...
Παρουσίαση του προγράμματος του 2ου bio-Mechanical festival στη Χαλκίδα

Παρουσίαση του προγράμματος του 2ου bio-Mechanical festival στη Χαλκίδα

15/03/2018
Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 και ώρα 20:00 μμ το Θέατρο Χαλκίδας θα κάνει την παρουσίαση του 2ου προγράμματος b...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας