Μεγάλη νίκη για την Κόρινθο στη Χαλκίδα, ενώ η Κύμη κέρδισε τη Δάφνη Ερυθρών.

Την τρίτη σερί νίκη της πέτυχε η ΑΕ Ερμιονίδας που επικράτησε με 2-0 της Θήβας, ενώ χωρίς τέρματα(0-0) έληξε ο αγώνας του Πόρου με τα Άσπρα Σπίτια.

Εκτός έδρας νίκη για την Κύμη που νίκησε με 3-1 τη Δάφνη Ερυθρών. Εντός έδρας ήττα για τη Χαλκίδα που ηττήθηκε από την Κόρινθο με 1-0, ενώ την πρώτη του ήττα γνώρισε και ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου που έχασε από τον ΑΟ Λουκισίων με 1-2.

Εν τω μεταξύ, στο δυνατότερο παιχνίδι του 7ου ομίλου, η Κόρινθος πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στη Χαλκίδα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα και νικητήριο για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45+2’) από το Σπυρόπουλο.

Με 10 παίκτες τελείωσε το παιχνίδι η Χαλκίδα, αφού στο 67’ο Μόνος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κι αποβλήθηκε από τον αγώνα.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Μόνος, Καλλιμάνης, Νικολόπουλος, Παστός, Μπακρής (68′ Μπαρόλας), Μπιρμπίλι (46′ Ιορδανίδης), Μανιάτης, Καλογερόπουλος, Θωμάς, Χρυσάφης, Κακκάβας (80′ Τσατσαρίδης)

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δημαράκης, Ντερτιλής, Φίλης, Παπαευθυμίου, Βανγκέλι, Σπυρόπουλος, Μπαλτζής (81′ Κουβίδης), Λουμπαρδέας, Σεϊτάι, Δημητριάδης, Λαμπρογεώργος (85′ Φραγκάκης)

 

Ευρεία νίκη πέτυχε ο ΑΟ Μανδραϊκός που επικράτησε με 4-0 του Πανναυπλιακού Ηρακλή, ενώ «σάκο του μποξ»… κατάντησε τον Ασπρόπυργο ο Παναργειακός, που τον διέσυρε με 7-0!

onsports.gr

Ακολουθείστε μας στο Google News