Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το θέατρο Χαλκίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως υπάρχει και: ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Παρ όλο που στις άσχημες οικονομικά σημερινές συγκυρίες που περνάμε ως λαός, η αγάπη, η ανθρωπιά, η αλληλεγγύη είναι χαρακτηριστικά που δύσκολα μπορούν να καταπατηθούν. Απόδειξη η προσφορά προς το θέατρο Χαλκίδας δύο συμπολιτισσών μας που με περισσή αγάπη αγκάλιασαν το Θ.Χ και το στέγασαν.

Η Αγγελική και η Σταυρούλα Δεμερτζή , σύζυγος και κόρη αντίστοιχα του αείμνηστου Βασίλη Δεμερτζή (μηχανικός για πολλά χρόνια στο Δήμο της Χαλκίδας) στέγασαν την ανάγκη των ανθρώπων που με γνώμονα την προσφορά, την αναζήτηση στην τέχνη, και την αγάπη προς την πόλη και το νομό δημιουργούν πολιτιστικές δράσης.

Μας διδάσκουν πως μπορούμε αν το θέλουμε να γινόμαστε αρωγοί σε ότι καλό.

Η χορηγία που ως έννοια και ως θεσμός ξεκίνησε από την αρχαία Ελλάδα βρίσκει σήμερα στα πρόσωπα των δύο αυτών συμπολιτισσών μας το πραγματικό νόημα.

Το Δ.Σ του θεάτρου Χαλκίδας με ομόφωνη απόφασή του την Κυριακή 20/11/2011 έκανε επίτιμα μέλη του τις κυρίες Αγγελική και Σταυρούλα Δεμερτζή μικρό δείγμα αναγνώρισης της μεγάλης τους προσφοράς.

Από την προηγούμενη εβδομάδα το Θ.Χ στεγάζετε στην οδό Μεσσαπίων 4 4ος όροφος
(πρώην ΝΕΛΕ).

Εκ μέρους του Δ.Σ των μελών και των νέων ανθρώπων που παίρνουν μέρος στις παραστάσεις του θεάτρου τις ευχαριστούμε και τις τιμούμε.
Το Δ.Σ του θεάτρου Χαλκίδας.Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
zoi (24/11/2011 10:37:16 μμ)
μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας