Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Vasiliki
για το eviaportal.gr:
Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει συνάντηση, με τους προέδρους των Επιμελητηρίων των πυρόπληκτων νομών (Αρκαδίας , Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Εύβοιας) με θέμα συζήτησης, τα Πυρόπληκτα Δάνεια.
Επιμελητήριο Ευβοίας
Επιμελητήριο Ευβοίας

Η συνάντηση διοργανώνεται κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Επιτροπής Επιμελητηρίων των Πυρόπληκτων Νομών, κ. Παναγιώτη Σίμωση, με γνώμονα ότι το αξεπέραστο οικονομικό πρόβλημα που έχει προκύψει για το σύνολο σχεδόν των πυρόπληκτων επιχειρήσεων παραμένει και διογκώνεται συνεχώς.

Διοργανώνεται στο πλαίσιο των κοινών προβλημάτων και των κοινών προβληματισμών, που αφορούν την προσπάθεια αυτών των επιχειρήσεων, να ορθοποδήσουν να ανασυγκροτηθούν και να αντιμετωπίσουν – εν μέσω της μεγάλης οικονομικής κρίσης - τις δυσμενείς συνέπειες των φυσικών καταστροφών  που υπέστησαν.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι η προώθηση λύσης οι οποία είναι ικανή, μέσα στο εξαιρετικά δυσβάστακτο οικονομικό περιβάλλον και μέσα από την απειλή του οικονομικού μαρασμού των επιχειρήσεων αυτών, να τις στηρίξει πραγματικά. Η κατάθεση προτάσεων για τροποποιήσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο, οι οποίες θα ικανοποιούν τις επιχειρήσεις των Πυρόπληκτων Νομών.

Καλείστε στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Εύβοιας, (3ος όροφος) το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας