Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης κ. Στέλιος Παπαθεμελής και μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Κόμματος συμμετείχαν στην εκδήλωση της 1ης Φεβρουαρίου 2012, στο Θέατρο Μιχάλη Κακογιάννη, καλεσμένοι στην πρόσκληση των οργανωτών της εκδήλωσης κ.κ. Μανώλη Γλέζου, Μίκη Θεοδωράκη και Γεωργίου Κασιμάτη.

Στην εκδήλωση αυτή, οι οργανωτές της ανήγγειλαν την ίδρυση Ενιαίας Λαϊκής Δημοκρατικής Αντίστασης Ε.ΛΑ.Δ.Α. ενός κινήματος Ελευθέρων Πολιτών με στόχο την Αλληλεγγύη και την Αντίσταση ενάντια στο καθεστώς που έχει υποδουλώσει τη χώρα μας.

Όπως τόνισαν με έμφαση, δεν ιδρύουν πολιτική παράταξη (κόμμα), διότι ήδη ορισμένοι ανήκουν σε πολιτικές παρατάξεις, αλλά ελπίζουν ότι αυτό το κίνημα Αλληλεγγύης και Αντίστασης όταν ωριμάσει θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μία λαϊκή ανατροπή του συστήματος που σήμερα καταδυναστεύει το λαό.
Όταν του δόθηκε ο λόγος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης χαιρέτισε την εκδήλωση και είπε ότι η εποχή των κινημάτων διαμαρτυρίας έχει περάσει. Είναι η ώρα για ένα ισχυρό Πατριωτικό Κίνημα Εξουσίας με την συσπείρωση όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι ο μόνος ζων Έλλην, ο οποίος εκφράζει την συνείδηση του έθνους μας. Μπορεί να συσπειρώσει υπό τας πτέρυγάς του όλες αυτές τις πατριωτικές δυνάμεις που σήμερα είναι διάσπαρτες.
Τα σχήματα που επωάζονται για την χειραγώγηση των πολιτών εν όψει εκλογών, με τα αδίστακτα καθεστωτικά ΜΜΕ πρωταγωνιστούντα στην επιχείρηση, πρέπει να αφυπνίσουν τους απελεύθερους των κατεστημένων κομμάτων. Οι απεξαρτημένοι πρώτον να μην παγιδευθούν και δεύτερον να επιβάλουν στους ικανούς καλής μαρτυρίας να συσπειρωθούν σε ένα κατ’ αρχήν εκλογικό σχήμα, με στόχο την Βουλή και την Εξουσία. Η εποχή των κινημάτων διαμαρτυρίας έχει παρέλθει. Είναι επιτακτική η ανάγκη της συγκρότησης ενός Αντιμνημονιακού Κινήματος Εξουσίας με στόχο την απαλλαγή της χώρας απ’ τα κατάπτυστα μνημόνια, την απονομιμοποίηση του αμαρτωλού συστήματος, την διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την οικοδόμηση μιας νέας Ελλάδας.
Δεν πρέπει ο λαός να αφεθεί στα χέρια των δημίων του.
Ο Μίκης μπορεί με το κύρος του να εγγυηθεί ένα τέτοιο κίνημα.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε ότι τελικά δεν θα αρνηθεί.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση είναι πρόθυμη να βοηθήσει και εργάζεται προς το σκοπό αυτό.

 
Δημοφιλή σήμερα

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

Χρήστος Παγώνης και Γιάννης Μπάκας μαζί για τον Δήμο Χαλκιδέων

15/2/2019
Δήλωση συμπόρευσης από κοινού ανακοίνωσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τον Δήμο Χαλκιδέων Γιάννης Μπάκας και Χρήστος Παγώνης....
Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

Ημερίδα του ΤΕΕ Εύβοιας για το Κτηματολόγιο στην Σκύρο

15/2/2019
Το ΤΕΕ/Π.Τ.Ευβοίας στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών και συναδέλφων μηχανικών, διοργανώνει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ώρα 20:00 στην...
Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

Συνεδρίασε η Επιτροπή για την κατάρτιση πρότασης έργων ΕΣΠΑ 2021-2027 για την Στερεά Ελλάδα

15/2/2019
Πραγματοποιήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019 στη Λαμία η συνεδρίαση της...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας