Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο, η Vodafone καλεί όλους τους γονείς και όσους ασχολούνται με παιδιά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα vodafone.gr/bsafeonline, που παρέχει ολοκληρωμένη ενημέρωση σχετικά με τις απεριόριστες δυνατότητες του διαδικτύου, αλλά και το πώς μπορούν να συμβουλεύσουν τα παιδιά και τους εφήβους να το χρησιμοποιούν με ασφάλεια.
Vodafone
Vodafone

Η ιστοσελίδα vodafone.gr/bsafeonline αποτελεί βασικό εργαλείο ενημέρωσης ενός ολοκληρωμένου προγράμματος της Vodafone, «bsafeonline».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία σειρά από πρωτοβουλίες της εταιρείας με στόχο να εξοικειώσει και να ενημερώσει γονείς, και εκπαιδευτικούς για τις δημοφιλείς διαδικτυακές υπηρεσίες (facebook, twitter, blogs, forums, εφαρμογές/apps, διαδικτυακή τηλεφωνία και τηλεόραση), καθώς και τις προκλήσεις με τις οποίες μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι οι ίδιοι, αλλά και τα παιδιά, κατά την πλοήγησή στο διαδίκτυο.

Πληροφορίες για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου είναι διαθέσιμες και σε έντυπη μορφή μέσα από τον ανανεωμένο «Οδηγό για Γονείς», ο οποίος διατίθεται στα καταστήματα Vodafone, αλλά και από την ιστοσελίδα της εταιρείας vodafone.gr/bsafeonline.

Ο ανανεωμένος Οδηγός, ο οποίος ήρθε να αντικαταστήσει το πρώτο έντυπο που κυκλοφόρησε για γονείς στην Ελλάδα το 2007, έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με δύο έγκριτους φορείς, την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο διαδίκτυο και την Ελληνική Εταιρεία Κοινωνικής Παιδιατρικής και Προαγωγής της Υγείας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος bsafeonline, η Vodafone έχει ήδη πραγματοποιήσει ενημερωτικές ημερίδες σε συνεργασία με ειδικούς επιστήμονές, σε 6 πόλεις της Ελλάδας και έχει ήδη προγραμματίσει και άλλες μέσα στους επόμενους μήνες.

Παράλληλα, η Vodafone συμμετέχει στο 1ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, που διοργανώνει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο.

Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που εφαρμόζει η Vodafone και περιλαμβάνει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ολοκληρωμένη ενημέρωση του κοινού, σχετικά με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. 
Δημοφιλή σήμερα

Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο Παναγιώτης Σίμωσης

Έχασε την ζωή του σε τροχαίο ο Παναγιώτης Σίμωσης

20/2/2019
Πέθανε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας και επιχειρηματίας κ. Παναγιώτης Σίμωσης....
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την Εύβοια

21/2/2019
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ που ισχύει από το Σάββατο 23 μέχρι και την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, στην Εύβοια....
«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

«Προστάτευαν» ένα τοίχο στην Δημοτική Αγορά Χαλκίδας, κρύβουν τον Παρθενώνα

21/2/2019
Μετά τον σάλο, το Υπουργείο Πολιτισμού επανεξετάζει τις άδειες για τα 10ώροφα που έκρυψαν την Ακρόπο...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας