Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Συνάδελφοι, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν αναγάγει την υποβάθμιση της ζωής και του κλάδου μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ, μόνο με πάλη και αγώνα των εργαζομένων για την ανατροπή τους, θα βρούμε λύσεις..

Τα Υπουργείο Δικαιοσύνης και η πολιτική του ηγεσία , με την αμέριστη συμπαράσταση  παραγοντίσκων, έχουν ανοικτό πόλεμο με τους δικαστικούς υπαλλήλους. Κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου έχουν γκρεμιστεί από τον κύριο Παπαϊωάννου και τους συν αυτό.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, για μία ακόμη φορά, με τη  κατάθεση στη Βουλή του περίφημου πολυνομοσχεδίου του, ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ειδικότερα κάθε Μάιο.

Η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να κάνει ότι επιχειρεί σήμερα ο κύριος Παπαϊωάννου. Πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρέτησης κομματικών φίλων; έλλειψη ενημέρωσης; άγνοια ή δεν γνωρίζουμε τι άλλο καθιστούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης σφαγέα των κεκτημένων και δικαιωμάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων,αφαιρεί Δικαιώματα και καταδικάζει οικογένειες σε διάλυση.

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, είναι καιρός να καταλάβετε ότι ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Σε λίγες μέρες, θα είστε μια παρένθεση και μάλιστα άσχημη στο χώρο μας.

Κάντε κάτι τώρα , σταματήστε τις όποιες σκέψεις σας περί αλλαγής των διατάξεων μεταθέσεων, οι εκλογές είναι κοντά και το όνομα σας ήδη είναι συνώνυμο της αποτυχίας, της αναποτελεσματικότητας και της κατεδάφισης όλων των υποδομών και θεσμών απονομής της Δικαιοσύνης, εμείς δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε όλη την Ελλάδα ότι εσείς  κι όλος ο θίασος του οποίου είστε μέλος, το μόνο που θα έχετε να εισπράξετε είναι η αγανάκτηση και η κατακραυγή.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΑΚΕ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

Ακόμη τέσσερα άτομα στην παράταξη του Χρήστου Παγώνη

21/1/2019
Ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, ανακοίνωσε ακόμη τέσσερα άτομα για την στελέχωση του ψηφοδελτίου του....
Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

Ο Χρήστος Παγώνης θα παρουσιάσει τον συνδυασμό του «Γέφυρα προόδου και ελπίδας»

17/1/2019
Ο νυν δήμαρχος Χαλκιδέων και υποψήφιος δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου 2019 Χρήσ...
Δύο ακόμη άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

Δύο ακόμη άτομα ανακοίνωσε ο Φάνης Σπανός

21/1/2019
Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ανακοίνωσε ακόμη δύο άτομα για το ψηφοδέλτιο του....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας