Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Συνάδελφοι, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν αναγάγει την υποβάθμιση της ζωής και του κλάδου μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ, μόνο με πάλη και αγώνα των εργαζομένων για την ανατροπή τους, θα βρούμε λύσεις..

Τα Υπουργείο Δικαιοσύνης και η πολιτική του ηγεσία , με την αμέριστη συμπαράσταση  παραγοντίσκων, έχουν ανοικτό πόλεμο με τους δικαστικούς υπαλλήλους. Κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου έχουν γκρεμιστεί από τον κύριο Παπαϊωάννου και τους συν αυτό.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, για μία ακόμη φορά, με τη  κατάθεση στη Βουλή του περίφημου πολυνομοσχεδίου του, ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ειδικότερα κάθε Μάιο.

Η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να κάνει ότι επιχειρεί σήμερα ο κύριος Παπαϊωάννου. Πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρέτησης κομματικών φίλων; έλλειψη ενημέρωσης; άγνοια ή δεν γνωρίζουμε τι άλλο καθιστούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης σφαγέα των κεκτημένων και δικαιωμάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων,αφαιρεί Δικαιώματα και καταδικάζει οικογένειες σε διάλυση.

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, είναι καιρός να καταλάβετε ότι ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Σε λίγες μέρες, θα είστε μια παρένθεση και μάλιστα άσχημη στο χώρο μας.

Κάντε κάτι τώρα , σταματήστε τις όποιες σκέψεις σας περί αλλαγής των διατάξεων μεταθέσεων, οι εκλογές είναι κοντά και το όνομα σας ήδη είναι συνώνυμο της αποτυχίας, της αναποτελεσματικότητας και της κατεδάφισης όλων των υποδομών και θεσμών απονομής της Δικαιοσύνης, εμείς δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε όλη την Ελλάδα ότι εσείς  κι όλος ο θίασος του οποίου είστε μέλος, το μόνο που θα έχετε να εισπράξετε είναι η αγανάκτηση και η κατακραυγή.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΑΚΕ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

Πρόγραμμα εορτασμού 25ης Μαρτίου 2017

19/03/2017
Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση περιλαμβάνει ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2017 στη Χαλκίδα....
Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

Ενημέρωσαν τους Χαλκιδέους για το σύνδρομο Down

22/03/2017
Ενημερωτική καμπάνια για το Σύνδρομο Down πραγματοποίησε το προσωπικό του Ειδικού Νηπιαγωγείου Χαλκίδας μαζί με μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας...
Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χαλκιδέων

23/03/2017
Συνεχίζοντας το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων δρόμων, το Τμήμα Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Χαλκιδέων προχώρησε σε το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην το...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας