Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Συνάδελφοι, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν αναγάγει την υποβάθμιση της ζωής και του κλάδου μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ, μόνο με πάλη και αγώνα των εργαζομένων για την ανατροπή τους, θα βρούμε λύσεις..

Τα Υπουργείο Δικαιοσύνης και η πολιτική του ηγεσία , με την αμέριστη συμπαράσταση  παραγοντίσκων, έχουν ανοικτό πόλεμο με τους δικαστικούς υπαλλήλους. Κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου έχουν γκρεμιστεί από τον κύριο Παπαϊωάννου και τους συν αυτό.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, για μία ακόμη φορά, με τη  κατάθεση στη Βουλή του περίφημου πολυνομοσχεδίου του, ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ειδικότερα κάθε Μάιο.

Η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να κάνει ότι επιχειρεί σήμερα ο κύριος Παπαϊωάννου. Πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρέτησης κομματικών φίλων; έλλειψη ενημέρωσης; άγνοια ή δεν γνωρίζουμε τι άλλο καθιστούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης σφαγέα των κεκτημένων και δικαιωμάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων,αφαιρεί Δικαιώματα και καταδικάζει οικογένειες σε διάλυση.

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, είναι καιρός να καταλάβετε ότι ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Σε λίγες μέρες, θα είστε μια παρένθεση και μάλιστα άσχημη στο χώρο μας.

Κάντε κάτι τώρα , σταματήστε τις όποιες σκέψεις σας περί αλλαγής των διατάξεων μεταθέσεων, οι εκλογές είναι κοντά και το όνομα σας ήδη είναι συνώνυμο της αποτυχίας, της αναποτελεσματικότητας και της κατεδάφισης όλων των υποδομών και θεσμών απονομής της Δικαιοσύνης, εμείς δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε όλη την Ελλάδα ότι εσείς  κι όλος ο θίασος του οποίου είστε μέλος, το μόνο που θα έχετε να εισπράξετε είναι η αγανάκτηση και η κατακραυγή.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΑΚΕ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

2 Δημοτικά Σχολεία στην Εύβοια αποκτούν τάξεις για προσφυγόπουλα

19/10/2018
Τάξεις υποδοχής μαθητών, θα έχουν από φέτος το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας