Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
Συνάδελφοι, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχουν αναγάγει την υποβάθμιση της ζωής και του κλάδου μας σε ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ, μόνο με πάλη και αγώνα των εργαζομένων για την ανατροπή τους, θα βρούμε λύσεις..

Τα Υπουργείο Δικαιοσύνης και η πολιτική του ηγεσία , με την αμέριστη συμπαράσταση  παραγοντίσκων, έχουν ανοικτό πόλεμο με τους δικαστικούς υπαλλήλους. Κάθε έννοια νομιμότητας και δικαίου έχουν γκρεμιστεί από τον κύριο Παπαϊωάννου και τους συν αυτό.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, για μία ακόμη φορά, με τη  κατάθεση στη Βουλή του περίφημου πολυνομοσχεδίου του, ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ και ειδικότερα κάθε Μάιο.

Η Χούντα των Συνταγματαρχών δεν διανοήθηκε να κάνει ότι επιχειρεί σήμερα ο κύριος Παπαϊωάννου. Πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρέτησης κομματικών φίλων; έλλειψη ενημέρωσης; άγνοια ή δεν γνωρίζουμε τι άλλο καθιστούν τον Υπουργό Δικαιοσύνης σφαγέα των κεκτημένων και δικαιωμάτων των Δικαστικών Υπαλλήλων,αφαιρεί Δικαιώματα και καταδικάζει οικογένειες σε διάλυση.

Κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης, είναι καιρός να καταλάβετε ότι ΕΙΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Σε λίγες μέρες, θα είστε μια παρένθεση και μάλιστα άσχημη στο χώρο μας.

Κάντε κάτι τώρα , σταματήστε τις όποιες σκέψεις σας περί αλλαγής των διατάξεων μεταθέσεων, οι εκλογές είναι κοντά και το όνομα σας ήδη είναι συνώνυμο της αποτυχίας, της αναποτελεσματικότητας και της κατεδάφισης όλων των υποδομών και θεσμών απονομής της Δικαιοσύνης, εμείς δεσμευόμαστε να ενημερώσουμε όλη την Ελλάδα ότι εσείς  κι όλος ο θίασος του οποίου είστε μέλος, το μόνο που θα έχετε να εισπράξετε είναι η αγανάκτηση και η κατακραυγή.
ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΦΤΑΝΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ.

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΔΑΚΕ
ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
Δημοφιλή σήμερα

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου

25/05/2017
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα πραγματοποιηθεί για ακόμα μία χρονιά η πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου στο Προκόπι....
Dirfys Trails: 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς

Dirfys Trails: 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου στο όρος Δίρφυς

24/05/2017
Στα πλαίσια της κοινωνικής παρέμβασης αλλά και της συνεργασίας φορέων και Συλλόγων θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουνίου 2017 ο 1ος Ορ...
Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια

26/05/2017
Στο τραπέζι έχουν αρχίσει να πέφτουν από τώρα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ για τις επερχόμε...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας