Πριν λίγη ώρα λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση, χωρίς όμως ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί, πως πράγματι προέρχεται απο το γραφείο της κ.Λούκα Κατσέλη. Το δημοσιοποιούμε, με κάθε επιφύλαξη για το γνήσιο του κειμένου.
“Από το Γραφείο τύπου της κας Λούκας Κατσέλη σας στέλνουμε δελτίο τύπου με το οποίο διαψεύδονται τα περί συνεργασίας της, με τον ανεξάρτητο βουλευτή Ευβοίας, κ. Κώστα Μαρκόπουλο”.

«ΟΧΙ μόνο δεν ισχύει αυτό, αλλά μπαίνει το ερώτημα από ποιους διακινούνται τέτοιες πληροφορίες και τι σκοπό εξυπηρετούν; Το ερώτημα αυτό είναι το κρισιμότερο που πρέπει να θέσει και να απαντήσει κάθε πολίτης».

«Η όλη ανάρτηση είναι μια φαρσοκωμωδία καθότι βρίθει υποθέσεων που στόχο έχουν να πλήξουν την απαίτηση των προοδευτικών λαϊκών στρωμάτων για προοδευτική έξοδο από την κρίση».

«Μήπως κάποιοι στην συγκυρία της κρίσιμης αυτής χρονικής στιγμής, θέλουν να μην μπορέσουν οι προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις να ανακτήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, ώστε να αντιστρέψουν την ήττα των λαϊκών κινημάτων; Μήπως στόχος τους είναι να οδηγήσουν τα κίνημα σε νέες συντριπτικές ήττες σε πολιτικό επίπεδο και συνεπακόλουθα και σε κοινωνικό;

Η κίνηση των διαγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ δεν έχει στοιχεία «αντί». Στόχος της κίνησης των βουλευτών και όσων μετέχουν σε αυτή, είναι να ανακτήσουν ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων οι πολίτες και να οδηγηθούν σε έξοδο από την κοινωνική και πολιτική κρίση. 

Γι’ αυτό είναι αναγκαίο σήμερα να αναζητηθούν, να βρεθούν και να συγκεντρωθούν όλες εκείνες οι εφεδρείες πολιτικού ριζοσπαστισμού, που διαθέτει σήμερα ο προοδευτικός χώρος και να αγωνισθούν να αλλάξουν τα πολιτικά δεδομένα στην χώρα αλλά και στην Ευρώπη. 

“Θέλουμε να καλέσουμε σε συμπαράταξη, το σύνολο των λαϊκών δυνάμεων για κοινή δράση, για συντονισμό, να προβάλλουμε, ως στόχο την ανάγκη τροποποίησης του πολιτικού συσχετισμού  δυνάμεων, την υπεράσπιση του λαϊκού κινήματος, την διεύρυνση των αντιστάσεων του λαού. Μονάχα μια τέτοια προοπτική θα μπορέσει να τροποποιήσει την σημερινή κατάσταση και θα δώσει στις σοσιαλιστικές δυνάμεις ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων”. 

Ακολουθείστε μας στο Google News