Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μιλώντας ο Βαγγέλης Αποστόλου για τα γεγονότα της Καρύστου στο ραδιοσταθμό « 105,5 στο κόκκινο» είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

«Εδώ και καιρό ο εμπαιγμός της Καρυστινής κοινωνίας από τον πολυπράγμονα Υπουργό Υγείας και τους τοπικούς κυβερνητικούς βουλευτές έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Την ίδια στιγμή που διαβεβαιώνουν τους κατοίκους για τη συνέχιση της αυτόνομης λειτουργίας του Νοσοκομείου τους υλοποιούν τη πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση που οδηγεί στην υποβάθμισή του.
Γι΄ αυτό επιβάλλεται άμεσα όχι μόνο να σταματήσει κάθε διαδικασία υποβάθμισης αλλά και να υπάρξει σχετική νομοθετική πρωτοβουλία, όπως σε άλλες περιπτώσεις Νοσοκομείων της χώρας, παρότι γι΄ αυτά δεν συντρέχουν τόσο σοβαροί λόγοι όπως της Καρύστου, δηλαδή μεγάλη απόσταση, κακό οδικό δίκτυο κ.λ.π.
Φτάνουν πια τα λόγια …μόνο οι πράξεις πείθουν πλέον.
Ο ΣΥΝ συμπαραστέκεται στον αγώνα του Καρυστινού λαού όχι μόνο γιατί υπερασπίζεται την επιβίωσή του αλλά και γιατί δείχνει σ΄ όλους μας το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε , αυτή τη δύσκολη περίοδο, για να ανατρέψουμε τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές.»
 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας