Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Εύβοιας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαγεωργίου στον Υπουργό Εσωτερικών, επισημαίνοντας το πρόβλημα της έλλειψης αστυνομικών στο Δήμο Διρφύων.


"Ενισχύεται μέρα με τη μέρα το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών στο Δήμο Διρφύων και ιδιαίτερα στο δημοτικό διαμέρισμα Καθενών αφού το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα αλλάζοντας μάλιστα μορφή και μάλιστα προς το χειρότερο. Οι δυο Αστυνομικοί σταθμοί που υπάρχουν στο Δ.Δ. Στενής και Καθενών παραμένουν κλειστοί λόγω έλλειψης προσωπικού. Επιτακτική είναι πλέον ανάγκη για την στελέχωση των δυο αυτών σταθμών αλλά και η περαιτέρω ενίσχυση του Αστυνομικού τμήματος Ν. Αρτάκης στην εποπτεία του οποίου είναι τρεις από τους μεγαλύτερους Δήμους της Εύβοιας (Μεσαππίων, Διρφύων, Ν. Αρτάκης)
Με αυτά τα δεδομένα, ερωτάται ο κ.Υπουργός, αν θα προβεί σε όλες τι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του Αστυνομικού τμήματος Ν. Αρτάκης και των Αστυνομικών Σταθμών Καθενών και Στενής ώστε οι κάτοικοι να σταματήσουν να διακατέχονται από ανασφάλεια;"
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας