Τετάρτη, λένε οι πληροφορίες, πως ο Κώστας Μαρκόπουλος με τους λοιπούς 11 διεγραμμένους της ΝΔ συναντά Καμμένο για ανακοίνωση συμπόρευσής τους. Ο ίδιος προς το παρόν αποφεύγει την όποια δήλωση εκτός της επισήμανσης πως περιφέρειά του είναι η Εύβοια για όσους αφήνουν φήμες πως θα μετακομίσει πολιτικά στην Αθήνα. Εν τω μεταξύ συνάντηση είχε, όπως λένε οι πληροφορίες, με τον Π.Καμμένο σήμερα το πρωί και μάλιστα …3ωρη.

Συνάντηση τριών ωρών με τον Πάνο Καμμένο, είχε το πρωί σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος. Το αντικείμενο της κουβέντας των δύο ανδρών είχε να κάνει με την φημολογία που θέλει τους 12 διαγραφέντες από την Ν.Δ., να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο προσχώρησης στο κόμμα Καμμένου. Στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα γραφεία των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» ήταν παρούσα και η Έλενα Κουντουρά, που ήδη έχει συμπορευτεί με τον Πάνο Καμμένο. Πρόσωπα που είναι σε θέση να γνωρίζουν το παρασκήνιο, ανέφεραν στο parapolitika.gr, ότι οι δύο άνδρες τα βρήκαν, σχεδόν σε όλα, και ότι είναι τυπικό θέμα η προσχώρηση Μαρκόπουλου στους “Ανεξάρτητους Έλληνες”.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες την Τετάρτη αναμένεται συνάντηση των 12 με τον Πάνο Καμμένο, οπότε και θα επικυρωθεί εκτός απροόπτου η συμπόρευσή τους.
Εν τω μεταξύ ο Κώστας Μαρκόπουλος δε θέλησε αυτή τη στιγμή να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τη συνάντηση, αν και αυτό που έχει ξεκαθαρίσει απο την αρχή είναι πως τόπος του και περιφέρειά του είναι η Εύβοια, και αυτό για όσους επιμένουν πως αν είναι υποψήφιος θα μεταφερθεί σε περιφέρεια των Αθηνών…

Ακολουθείστε μας στο Google News