Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Τη δική της απάντηση δίνει η βουλευτής Εύβοιας του ΛΑΟΣ, Ουρανία Παπανδρέου στην Κατερίνα Περλεπέ σχετικά με το Νοσοκομείο Καρύστου και τα περί παραπληροφόρησης.
Ουρανία Παπανδρέου
Ουρανία Παπανδρέου

"Διαβάζοντας την ανακοίνωση της συναδέλφου, κατάλαβα επιτέλους γιατί όλα αυτά τα χρόνια, το σύστημα υγείας της Εύβοιας οδηγήθηκε σε αυτό το έσχατο σημείο. Γιατί απλά συνεχίζουν να αισθάνονται υπερήφανοι κάποιοι, των οποίων οι αρχηγοί εγκαινίαζαν νοσοκομεία στην Εύβοια και έπειτα χανόταν ο θεμέλιος λίθος αλλά και γιατί συνεχίζουν να μιλούν σε πρώτο ενικό πρόσωπο σχετικά με ενέργειες που κάναμε όλοι μαζί οι Βουλευτές του Νομού (λατομεία Καρύστου). ‘’Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη’’.

 Διερωτάται κανείς γιατί αντιδρούν οι πολίτες της Καρύστου, αφού το νοσοκομείο τους, είναι τόσο άρτια οργανωμένο με επαρκές ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της συναδέλφου; Η συνάδελφος, δεν θίγει μόνο εμένα, τον συνάδελφο της από τον ίδιο κομματικό χώρο στην Εύβοια, και τους συναδέλφους Βουλευτές, κ.κ Μαρκάκη και Κιλτίδη, που την συνυπογράψαμε, αλλά κυρίως θίγει και προσβάλλει τον Καρυστινό λαό, αφού από την πρώτη στιγμή, που έγινε γνωστή η πρόθεση μας στη Βουλή, να καταθέσουμε την Τροπολογία, για την οποία συναίνεσε ο Κύριος Υπουργός, και η Τροπολογία παραδόθηκε στον συνεργάτη του Κύριο Μπαλασόπουλο για να ενταχθεί στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο, όχι μόνο δεν την υποστήριξε αλλά κυρίως την υπονόμευσε.
 Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για τον τόπο μας, είναι θλιβερό να μην είμαστε όλοι μαζί, μια γροθιά, για τα μεγάλα και διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν την Εύβοια. Ο σοφός Ευβοϊκός λαός, θα μας κρίνει όλους".
 Με εκτίμηση
 Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας